Meillä on ollut kiva viikonloppu isännän kanssa mökillä. Sai hänkin vähän levätä ja rentoutua,kun on tehnyt viikkokaupalla töitä pitämättä ainoatakaan vapaata. Naapureita ei monessakaan mökissä ollut.  Useimmat lopettavat mökillä käynnin,kun on venezialaiset pidetty. Sitä mä olen ihmetellyt,kun kivaa syksyistä säätä on. Tietysti pitää saada mökki lämmitettyä. Meillä on siellä sähkölämmittimiä ja varaava takkakin. Takanpesään kun aikansa puita laittaa,niin tahtoo tulla liiankin lämmintä.

1981123.jpg
Siellä se mökki meitä niin kutsuvana odotti. Tää on rannastapäin kuvattuna. Mökki ei suinkaan ole noin vinossa vaan kuvaaja oli epätasaisessa maastossa. Yksi koivu on kallellaan mökin edessä ja me ollaan taivutettu sitä lisää tahallaan. Nimittäin kun lehti on puussa,niin se onkuin portti terassille. Terassilla oli nyt portaitten yläpäässä portti esteeksi koiralle,sillä ellei se pääse järven puolelta ulos,niin ei niinkään mene uimaan ja jos isäntä kalastaa,niin koira saa katsella häntä vain terassilta. Vaikka etupihalle se kulkee ja on ulkona vapaana.

1981145.jpg
Kuvasin vähän tälläistä luonnon taidettakin. Siellä on tälläistä jäkälää paljon myös isojenkin puiden rungoissa. Onkohan aina ollut,en ole vaan tullut kiinnittäneeksi huomiota.

1981124.jpg
Puolokoitakin vielä löytyi.

1981121.jpg
Laiturilta kuvattua syksyistä rannikkoa.

1981119.jpg
Siinä iltahämyä,kun aurinko on laskemassa.

1981127.jpg
Niin,tottakai mulla siellä oli käsityöt mukana ja tossupari toisensa perään valmistui taas. Nämä kaikki ovat tilaustöitä ja mun pitänee nämä saada postiin ja matkaan. Mökillä on aikaa harrastaa,siellä ne kotiaskareetkin ovat niin vähäisiä. Minä luin vähäsen,kirjoittelin jonkun kirjeen ja katselin tv.tä neulomusten kanssa. Kerrassaan mukava viikonloppu oli.