Taas oli kuukauden viimeinen lauantai,joten tuttuun tapaan kokoonnuttiin Kauhavalle Lankavan kässäklubiin. Mutta siitä kuvia tuonnenpana. Ensiksi näytän juuri valmistunutta työtäni.

 

kaulahuivi.jpg

Fanni pörrölangasta valmistui siilihuivi. Malli on oma keksintö. Meillä yksi pimu pukee aivan äitinsä kaulahuivia,jonka olen joskus,kauan sitten äidilleen tehnyt. Kaikki muut huivit kuulema kutittaa,mutta tämä ei. Niin päätin tehdä hänelle oman Fanni-huivin. Hän tykkää siililapasistaankin kovin,niinpä keksin tehdä siilet huiviinkin. Siilen pää on tehty jostain jämästä ja se on kaksinkertainen. Muuten sen reunat käpertyisi.

 

ryijy.jpg

Sitten sinne Kauhavalle. Sanomattakin on selvää,että siellä oli taas niin mukava. Ihanien töiden,ihanien lankojen ja ennenkaikkea ihanien ystävien kanssa. Meidän porukka on vuosien varrella hitsautunut tiiviisti yhteen. On erilaisia,eri-ikäisiä naisia,mutta olemme yhtä suurta perhettä.

 

mollan%20Malli.jpg

putsukat.jpg

Nämä pussukat Molla Millsin mallistoa.

 

makra.jpg

kransu.jpg

Siellä on niin monia kivoja malliksi tehtyjä töitä.

 

lankoi.jpg

Fantasia.jpg

Niin ja tietysti niin paljon mitä erilaisempia lankoja. Näitten alempien lankojen edessä kävin taistelua itseni kanssa. Olisi niin tehnyt mieli ostaa ja mulla ois visio mitä tekisin,mutta voitin suuren kiusauksen ja päätin,että enköhän minä jemmoistani löydä jotain vastaavaa:)

 

sukkakirja.jpg

Sen sijaan tään kirjan ostin,eikä ollut heräteostos. Mä ennen joulua ostin ystävälleni lahjaksi tämän ja selailin sen ja minusta oli niin kauniita malleja,etä päätin ostaa itsellenikin tuon kirjan.

Vaudikas viikko on aluillaan. Illalla menemme synttäreille ja huomenna tulee vauva hoitooni muutamaksi tunniksi. Tästä se taas kaikki lähtee soljumaan nopeesti etenpäin.

Kiitos käynneistä ja kommenteista! T:Intsu