Pyhänaika meni kivasti,kun meillä oli pieniä yövieraita. Oli jännittävää ja hauskaa. Toinen 4v,joka oli ekaa kertaa yksin yötä pois kotoa. Toinen 3v,hän toista kertaa yksin yötä. Hyvin meni kumpaisenkin osalta

Mä ajattelin silloin yöllä,että voi kun tulisi hieno blogikuva,kun olisi joku,joka kuvan ottais. Me nukuttiin nimittäin näin: Minä ensin oikealla puolella sänkyä kytkettynä koneeseen naamamaskineen kaikkineen. Kainalossani nukkui 4v tytöntyllerö. Meidän jalkojen päällä koiruli,tuo lähes 40kg rötky. Sitten mieheni sängyn vasemmassa laidassa. Hänen vieressä pinnasänky,jossa nukkui 3v pojanpallero pitäen vaariaan kädestä kiinni:) Tälläinen kokoonpano ja kaikille uni maittoi:)

Jotain kässyjä olen vapun tietämissä tehnyt.

 

emmuskalle.jpg

Tyttösen kevätpipo Katian Bombay langasta. Puuvillaisista yksi minun suosikkilanka.

 

miesten%20sukat.jpg

Miesten perus,perus sukat. Nämä on Laurin villalangasta. Lankaa piti oleman kerässä 150g ja se meni niin kaikki,että jäi ihan pikkuriikkinen pätkä. Vaan ,kun sukat punnitsin,niin ne painoi 140g.

 

alkusalaatti.jpg

Eilen siinä myöhemmin iltapäivällä,kun lapset olivat haettu koteihinsa,niin mieheni kanssa mentiin meidän suosikkipaikaan syömään,eli Rossoon. Päätettiin,että se oli äitienpäiväsyöminki,kun itse äitienpäivänä tulee porukoita ja ruokapaikoissa on ahdasta ja jonotustakin. Siinä alkupalat.

 

p%C3%A4%C3%A4ruoka.jpg

Pääruoka,nimeä en muista,joku Monzo se oli. En tiedä, mutta tosi hyvää;ylikypsää naudan filettä ,avokadoa,paprikaa ja jotain muuta ja niin maukas kastike siinä ja sitten nuo grillatut perunat. Maistuvaa oli.

 

Aurinkoista keväistä viikkoa,nautitaan täysillä,kun luonto on puhkeamassa kukkaan ja kesä vielä kokonaan edessäpäin!

Kiitos paljon käynnistä ja suurkiitos kommenteista! T.Intsu