Kuinka ollakaan,taas olen virkkaillut maton. Nyt en tehnyt itselle,vaan läheiseni tilasi minulta vessan maton.

 

vessanmatto.jpg

Tämmönen siitä tuli ja tämmösen salmiakkikuvioisen halusi. Malli on Lankavan salmiakkimatto. Kudekin on Lankavan Mini-ontelokudetta. Koukku oli 6,5 ja kudetta meni 1200g. Se on 72cm leveä ja noin metrin pitkä. Ois pitänyt kuvata jossakin muussa paikassa kuin toisen maton päällä. Näyttää kuin olisi likainen,vaikka ei taatusti ole,vaan sen alimmaisen maton värit kuutaa läpi. En vaan nyt jaksa alkaa uudelleen kuvata.

Sitten piipahdetaan meidän reissulle.

ht%C3%A4rikukka.jpg

Tämän kukkakuvan otin ekaksi sieltä. Me nimittäin ajelimme Ähtäriin pandoja katosmaan. Lippujono oli pitkä ja päivä helteinen.

 

pehmot.jpg

Ennenkuin mentiin sisälle taloon,niin oli kahvila ja sielläkin oli pehmopandoja. Siellä oli erikseen myymälä tulvillaan näitä pehmoja ja kyllä monen lapsen kainalossa sitten näkyi tämmönen.

 

panda.jpg

Pandat olivat päikkäreillä.Lasin läpi sai kuvata,eikä tuntunut tätä veijaria häiritsevän,ei kamera,eikä yleisö. Makoisasti vain nukkui pasujensa vieressä:D

 

k%C3%A4%C3%A4ntyny.jpg

Välillä kääntyili toisinpän.

 

toinenpanda.jpg

Vaikka tästä toistakin piti lasin läpi kuvata,niin kuva tuli selkeämpi. Ajatelkaa,minä elukkahöperö olen aikaisempina vuosina jo halunnut nähdä Pandoja livenä. Ajatellut,että pääsispä joskus Kiinaan. Kerran yksi ystäväni lähti Kiinaan ja lupasi käydä myös eläintarhassa pandoja katsomassa. Minä sanoin,että vie pandoille minulta terkkuja. Kun hän tuli Kiinasta,niin sanoi,että terveiseni meni perille ja että ne vilkutti mulle takaisin. Kyllä mä tuolla panda-talossa ajattelin,että voih,liput maksoi meiltä kahdelta 68€ !! Sitten pari tuollaista pientä nallukkaa ja toinen niin pasuinen ja siitä me maksettiin 68€ ja minäkö muka olisin ollut valmis Kiinaankin niitä tapamaan. Mä en taida olla yhtään täysjärkinen:) Joo,niitä narrataan ,joita saadaan:)

 

leikkipuu.jpg

Tuollaista kaikkee rekvisittaa nallukoilla oli.

 

kukkia%20sein%C3%A4ss%C3%A4.jpg

Sitten siellä oli myös tämmänen kukkaseinä. Pieniin ruukuihin laitettu kukkia,mutta epäilen niitä muovikukiksi.

 

kimmelsi.jpg

Panda-talon terassilta näkyi järvi siintävän.

 

ilves.jpg

Siellä oli joitain täytettyjä eläimiä. Toki eläinpuiston puolella oli ilveksiä livenäkin.

Siellä oli kahvila-ravintoloita,mutta aivan hirveen kallista ja niinpä me sieltä vähän matkaa lähdettyämme syötiin muussa taukotuvassa.

 

nallukoi.jpg

syliss%C3%A4.jpg

Muitakin puisia nalleja oli,mutta nää nyt kuvasin.

 

suihkukaivo.jpg

Sitten tämmönen kiva kaivo kukkineen ja karhuineen ja jossa vesi solisi ämpäristä. Meille retkipäivä lippujen kalleudesta huolimatta oli kiva.

Nautitaan nyt näistä ihanista kesäisitä päivistä. Kiitoksin:Intsu