Niin on mukava isänpäivä vietettynä. Minä tietysti sitä varten vähän leivoskelin. Tälläistä tälläkertaa.

 

isk%C3%A4nkakku.jpg

Täytekakusta tuli tänävuonna tälläinen. Ihan maistuvaa oli.

 

persikkakakku.jpg

Sitten tein persikka-vaniljarahka hyytelön. Tähän laitoin ensin irtokakkuvuoan pohjalle ohuen sokerikakkupohjan. Sitten 4dl kermaa vatkasin vaahdoksi. Siihen sekoittelin 2prk maustettua vaniljarahkaa. Seuraavaksi 500g tehosekoittimella soseutettua säilykepersikkaa. Lopuksi liivate. 7liivatelehteä liotin kylmässä vedessä. Keitin tilkan persikkapurkin lientä ja sulatin liivatteet siihen. Sekoitin norona hyydykeseokseen. Lopuksi sokeria maun mukaan tai minä käytin nestemäistä hermesetaa. Sitten jässähtämään jääkaappiin ja ennen tarjoilua koritselin persikanpaloilla.

 

porkkanapiiraat.jpg

Tässä aivan tavallista porkkanapiirakkaa. Tarjolla oli tietysti keksiä ym.

 

kuntsari.jpg

Isänpäivävieraita oli tulossa vasta illalla,joten me päivällä ajeltiin Härmän kuntokeskukseen syömään. Sinne tuli keskimmäinen poikani perheensä kanssa ja myös miniän lähisukua. Seisovat pöydät notkui ja meillä oli kiva yhteinen ruokahetki.

 

traktorikortti.jpg

Kyllä tuota meidän vaaria on nyt niin hemmoteltu. Sai vaikka mitä lahjoja ja sitten nappasin kuvaa parista itse taiteilluista korteista. Hieno idea tässäkin. Ylemmässä isommassa traktorissa tuo vihreä osa on 7v lapsenlapsen jalanjälki ja toisen jalanjäljen on tehnyt 3-vuotias.

 

norsukortit.jpg

Toisessa kortissa on kädenjäljistä tehdyt norsut. Punainen jälki on 4v lapsenlapsen ja vihreä norsu 2v.

Nyt sitten taas arkea ja uutta viikkoa on aloitettu.

Pirteyttä teillekkin tähän marrraskuiseen harmauteen! 

Kiitos käynnistä ja kommenteista! T. Intsu