Jälleen kerran on ollut kaikenlaista viikonloppuna. Lauantaina aamulla yhdeksäksi ajelin Kauhavalle Lankavaan. Meillä oli taas niin ihana kässäkerho koolla. Monenmoista uutta ohjetta tuli ja oli kiva olla toisten naisten kanssa koolla. Tää oli pikkujoulukerta. Lankava tarjosi meille todella hyvää hyvin haudutettua riisipuuroa sekahedelmäkiisselin kanssa. Oli niin maistuvaa. Sitten joulutorttukahvit piparien kera. Isoja hyviä olivat joulutortutkin. Eikä siinä kaikki,vaan jokainen meistä sai Lankavalta joululahjan.

 

lankava%20kirja.jpg

Nimittäin tämän heidän uusimman mallikirjan. Kirjassa on kivoja malleja joista varmaan jokunen tulee tehtyä.

 

risti%C3%A4iskakku.jpg

Lauantaina iltapäivällä oli sitten uusimman lapsenlapsemme ristiäiset. Tuttuun tapaan väsäsin sinne voileipäkakun. Tein sen jo perjantaina illalla,vaikka yleensä teen juhlapäivän aamuna. Edellisenä päivänä jo olen kostuttanut leivät. Nyt aamulla olin laittanut kostuttamani leivät jääkaappiin ja illalla täytteet ja koristukset. Mallia mulla ei koskaan ole,vaan omasta päästäni keksin kuinka laittaisin.

 

nen%C3%A4liina.jpg

Kasteliinan olin tehnyt valmiiksi,niinkuin heidän toisillekkin lapsille aikoinaan.

 

T%C3%84YTEKAKKU.jpg

Ihana täytekakku oli tilattu jostain valmiina.

 

TARJOLLA.jpg

Sitten muuta tarjoilua tyttäreni leipomia ja laittamia.

TRJOUS.jpg

Edelleen.

 

PIKKUENKELI.jpg

Tarjoilupöydässä oli vielä tämä kaunis enkelinsiivessä,turvassa nukkuva poikavauva. Minäkin rukoilen ja pyydän,että hän saisi enkelien turvassa ja Taivaan Isän kämmenellä olla koko elämänsä matkan.

 

Kiitos käynneistä ja kommenteista! T. Intsu