Kiitos kaikille runsaista Hyvän Uuden Vuoden toivotuksista! Olette minulle niin ihania ja kilttejä ja moni surullinenkin päivä on muuttunut ihanaksi aina jonkun mieltä lämmittävän ja kannustavan kommentin myötä,Kiitos! Niin on tullut vuoden 2010 eka päivä! Viime viikkokin on ollut tapahtumia täynnä. Oli neuletapaaminenkin,sen vuoden viimeinen Seinäjoen Tikkuajissa ja oli oikein kotoisen ihanaa. Kauppakeskus , jossa kokoonnumme on muuten koristeltu tosi kauniisti mitä erilaisimmin valoin,monia hienoja joulukuusia ja koristeita. Olen napsinut sieltä kuviakin ja laitanpa tähän yhden.

 

Siellä on tosiaan monia,monia erilaisia joulukuusia ja tässä poro punakuono on päässyt poseeraamaan. Minun tuli mieleeni tuosta porosta kertoa tyttäreni pikkutytöstä. Hän oli ennen joulua vaatinut äidiltään,että ostetaan kaupasta porkkanapussi joulupukin porolle :D Me sanoimme,että voihan pukki nykyään kulkea autollakin. Ei ottanut kuulevaan korvaansa,vaan porkkanat oli porolle varattuna. Sittenkun joulupukki oli meillä ja lahjansa jakanut, niin oli aivan liikuttavaa ,kun tää pieni tyttö ojensi porkkanapussin joulupukille,että poro saa niitä maistella ja niin se joulupukki lähti meiltä porkkanapussi mukanaan :D

 

Niinkuin olen kertonut,niin vuoden vaihteeseen liittyy meillä niin monet,monet synttärit. Joulukuussa on kolmet synttärit jo vietetty. Eilen olimme pojistani nuorimman synttäreillä. Uhkaavasti,pikkuhiljaa alkaa kolmeakymppiä lähestyä hänkin! Minä vein hänelle tuon tekemäni kakun lahjan lisäksi. Minun kakkuni nyt eivät ole mitään taideteoksia mitä näen monissa leivontablogeissa,vaan tälläisiä  yksinkertaisia,mutta kyllä ne kaikki nopeesti syötyä on tullut! Nyt tammikuulla on tiedossa neljät synttärit,helmikuussa viidet!! Ekat tään vuoden synttärit vietämme ensi sunnuntaina yhden lapsenlapseni täyttäessä 9v.

 

Tämä kuva on eilen illalla isäntä ottanut meidän pihasta. Lunta on kaiken aikaa satanut ja kinokset ovat nyt isot. Maisemat kaunit. Isäntä on laitellut monia lyhtyjä pihapiiriä valaisemaan. Illan olimme yöhön asti Uutta Vuotta valvomassa hyvien ystäviemme tykönä ja oli niin mukava ilta yhdessä. Ei muuten ostettu yhtään rakettia . Silti ilotulitusta nähtiin ihan riittämiin!