Niin vappu oli ja meni kotosalla tiviisti. Mieheni ahersi pihaa siivoten ja minä sisällä. En mä nyt niin ahertanut,mutta jotain kuitenkin. Vähän pieniä kotiaskareita,pyykkiä,ruuanlaittoa ,yrityksen kirjanpitoa ja käsitöitä tietenkin.

 

Vauvan tossut illalla valmistui tällä tutuksi käyneellä mallilla. Lanka on joku Katian lanka,jonka ostin joskus Teneriffalta sellaisesta kahden neliön lankakaupasta! Kyllä sielläkin lankaa aikalailla oli hyllyt pullollaan ja yhtenä päivänä näin ,kun ovi oli kadulle auki,että siellä oli selvästi neuletapaaminen. Mahtui siihen oikein ahtautuneina neljä naista neulomaan,mutta sitten tilaa ei jäänyt yhtään. Jos olis ollut tilaa,niin kyllä minäkin varmaan muitta mutkitta käsityön kanssa olisin ängennyt mukaan:)

 

Nämä saunatossut puolestaan tein talven aikana Kaarakassa. Oisko ollut siellä kevätkauden eka työ. Ohuesta matonkuteesta virkkkailin. Nämä ovat vähän epäkiitollisen väriset,mutta ei oikein ollut valinnanvaraa väreissä tai oli,mutta ne muut värit olivat liian kovan tuntuisia. No saahan nuo pestyä sittenkun likaantuvat.