Sateinen on päivä,joten haravoimisesta ei ole huolta ja saa keskittyä sisätöihin tai harrastuksiin. Mökillekään ei päästä,kun isäntä menee huomenna töihin.
Minä yhä koetan lastenlapsille neuloa talven tuiskuihin. Nyt valmistui nää.

1990931.jpg
Noin 4-vuotiaan kokoa olevat lapaset. Mä yritin tehdä karhut ja tein mä pyöreet korvatkin, vaikka pitää tarkemmin katsoa niin erottuu tummasta langasta tehdyt. Ei niistä nyt niin selkeät karhut tulleet mitä yritin,kun itse keksitty malli,mutta jotkut mitkä lie satulapaset kuitenkin. Toivon niitten sekä lämmittävän,että ilahduttavan pieniä käsiä. Näissä on tapani mukaan ne sisälapasetkin,joten hyvin lämpimät ovat. Lankana on Janne.

1990932.jpg
Muutakin täällä kaiken aikaa koetetaan puuhata,kuin varsinaisia käsitöitä. Omppuja yhä yritän tuhota. Tässä yksi satsi omppuhilloa keitettynä. Ja sitten..

1990934.jpg
Omppupiirakkaa. Ohje löyti Tupunalta,hänen resori blogista.Kiitos Tupuna ohjeesta! Tuli todella maukasta. Piirakkaan tarvittiin piimää ja kun leivoin myös limppuja ja niin piimäpurkkiin jäi sitä vielä sen verran kuin tähän piirakkaan tarvitaan. On niin hyvää,että teen kyllä toistekin.
Huomasin,että piiraat ovat tuossa tarjolla Kerttu-Liisalta saamani tarjoilulautaselta,jonka sain viimekesänä synttärilahjaksi. Kiitos,kiitos vielä Kerttu-Liisa!! Tarjoilulautasessa on,kuinka ollakaan, kaunis ruusukuvio,joka näkyy sitten kun piiraat on syöty :)