Meillä isänpäiväään kuuluu pienten jalkojen töminä ja miksei vähän isompienkin. Perjantaista lähtien meillä oli jo kaksi yövierasta. Lauantaina oli  porukkaa ja täällä juoksi 1v,2v,3v,5v ja 6vuotiaat lapset heillä oli tosi hauskaa. Sitten varsinaisena isänpäivänä vasta porukkaa olikin. Ihan kaikki lastenlapset eivät päässeet,mutta nää oli 1v,2v,3v,kaksi 5v,6v,9v,13v,14v,16v ja aikuisia hiukan vähempi. Mä olen aamu puoli kahdeksasta häärinyt keittiöllä iltaan asti. Lapsilla tuntui ainakin olleen kauhean kivaa ja oli ihana asia,kun tulivat vaaria onnittelemaan omintakeisine kortteineen. Ovat sulosia. Minä vaan illalla olin aivan puhki poikki väsynyt ja kipee ja nyt yökin meni huonosti,mutta tänään lepäilen väsyn pois. Olis niin tosi mukavaa olla tämän suuren perheeni kanssa,kunpa en olisi niin sairas,jaksaisin hömpöttää lasten kanssa ja nauttia täysin siemauksin.

 

eljaslapanen.jpg

Eilen iltamyöhällä sain valmiiksi nämä lapaset pienelle pojalle. Lanka on jämävarastoistani.

 

ruusukakku.jpg

Tämä on se tuossa edellisessä postauksessa näyttämäni appelsiinikakku nyt kun laitoin siihen suklaakuorrutuksen ja vähän koristelin.

 

karkkikakku.jpg

Tämä sen sijaan varsinainen isänpäiväkakku. Osviittaa otin Kinuskikissalta. Tämä oli niin mieluinen,että kakku tuli nopeesti syödyksi jokaista murusta myöten. Piti jo säännöstelläkkin,että kaikki sai palasen. Niin suuri menestys oli tällä kakulla,jos joskus vielä perheelleni tälläisen teen,niin tajusin,että näitä pitää tehdä kaksi ja siltikin varmaan menisi kaikki:D

 

Oikein kivaa alkavaa viikkoa ja kiitos käynnistä! T.Intsu