Tälläkertaa vietimme jouluaattoa nuorimman tyttäremme kauniissa uudessa kodissa. Koti oli niin kauniisti puettu jouluun.

 

Mä aattoaamulla väsäsin vielä tään voileipäkakun kasaan ja veimme sen mennessämme,että saatiin porukalla aattoillan kahvihetkessä syödä.

 

Kyllä siellä joulupukkikin käväisi ja paljon oli hänellä mukanaan lahjoja.

 

Niin paljon pukilla oli tuomisia,että lahjojen sekaanhan aivan hukkuu.

 

Lopuksi vielä joulupukilla oli tälle pikkumiehelle asiaa. Pukki kysyi häneltä:tiedätkös miksi joulua vietetään. Kyllä pikkumies tiesi,että siksi kun on Jeesuksen syntymäpäivä.

Joulupäivän me tuon vaarin kanssa vietimme kotosalla kahdestaan. Tuumimme,että siitä onkin pitkä kun näin kahden vietämme joulupäivää. Olisiko edellisen kerran ollut 1970-luvun alkupuolella!

Tapanipäivänä sitten lapset perheineen tulivat meille yhtä lukuunottamatta,joka asuu niin kaukana,eivätkä tälläkertaa päässeet meille jouluksi.

 

Tämmösen täytekaukun olin tehnyt+sitten muut sörsselit jota tarjoilin.

 

Joulukortteja meille on tänävuonna tullut ihan ennätysmäärä. Tässä vielä yhden pojanpojan ihana luomus.

 

Keräämiäni enkelikorttejakin karttui vino pino lisää. Vielä en ole ehtinyt tarkastella mitkä on entuudestaan kokoelmissa ja mitkä ovat uusia.

Sitten haluan kanssanne jakaa yhden liikuttavan asian. Vanhin tytär kertoi,joka siellä kaukana asuu,niin joulupukin vierailusta. Hänen 6-vuotias tyttärensä oli laulanut joulupukille laulua"piparin tuoksua". Se kappalehan kertoo joulun syvimmästä merkityksestä. Siinä valtaisan lahjapaljouden keskellä tää pikkutyttö oli laulanut "paljon,kun tuhlaan,siinäkö joulu on?Joulu saapuu jokaiselle lapselle ja aikuiselle,sydämiimme joulun lahja seimen luona annetaan" Joulupukki oli ollut aivan liikuttunut ja sanonut,että niin koskettaa parkkiintuneenkin pukin sydäntä.

Kiitos Ystävät teille kaikille,jotka toivotitte blogissani Hyvää Joulua Ja kiitos teille kaikille,jotka niin monin eri tavoin olette muistaneet meitä,kortein lahjoin,tekstiviestein ja sähköpostillakin.

Oikein hyvää loppuvuotta jokaiselle.