Mukavaa joulukuun alkua teille kaikille. Aika menee näin nopsaa,että kohta se talven odotetuin juhla on käsillä.Meidän perhekunnassa on kahdet synttäritkin joulukuulla ja tammikuulla neljät,joten juhlia riittää,vaikka eipä niitä kaikkia sen erikoisemmin juhlita.Jotain joulujuttuja olen väsännyt,jotain pientä vain.
1099303.jpg
Mä eri messuilla olen katsonut tuota lautasliinatekniikkaa ja innostuin kokeilemaan minäkin ja tälläisiä kynttilöistä tuli. Olen osan laittanut lahjapakkauksiin ja niissä on mukana aina muutama enkeli-suklaakonvehti.

1099307.jpg
Sitten olen virkannut näitä sydämiä. Niitä voi ripustaa kuusen oksalle tms. Tässä myös tuo toinen on jo paketissa ja sydänpussukan sisältö on niinikään enkelikarkkia.
1099301.jpg
Tänään mulla oli jälleen leipomispäivä. En muista ,että olisin aikaisemmin leipomuksista laittanutkaan kuvaa,paitsi iasänpäiväkakusta.Mä toisinaan leivon ja aina yleensä kerralla paljon. Tuossa on pullaa,toscapiirakka, 2 mummin omenatorttua,toisessa suklaapaallo-koristelut ja toisessa viinirypäleet. Sitten on kinkkupiirakka ja kaksi parsakaalipiirakkaa tai paistoksia,mitä lie nää ovat. Osa on itselle ja osan vien huomenna myyjäisiin. Pian sitä leipoo,mutta ooh sitä tiskin paljoutta ja keittiön siistimistä sen jälkeen. Sain ne hommat just tehtyä ja kohta otan puolentunnin iltapäikkärit ja lepuutan jalkoja. Sitten tv.tä toljottamaan käsityön kera. Aah,mikä sen ihanampaa:)
1099306.jpg
Vielä siilet esiintyy! Tässä vihonviimeiset tilaustyöt tänätalvena siilistä. Kyllä tilauksia satelee,mutta mä en enää jaksa tätä lajia yhtään enempä tehdä,niin monet olen tään syksyn aikana väkertänyt sisälapasineen. Tampereen messuilta tuli onneksi ostettua sormipuikot ja niillä olen kaikkiin peukalot neulonut. Koskapa  tuossakin on 12 yksittäistä lapasta ja kun on sisälapasetkin,niin 24 peukaloa piti tehdä,joten hyvään tarpeeseen ne pikkupuikot olivat:)