Mä koko ajan yritän tehdä vimmatusti käsitöitä joka raossa. Vaan sitä on niin paljon muutakin hommaa ja kaikenlaisia menoja. Pakko on pieniä päikkäreiräkin ottaa,muuten en jaksa..On kaikenlaista mitä minulta on lähipiiri tilannut ja sitten paljon koulujuttujakin. Nyt näytän ensiksi joitain jotka olen saanut valmiiksi.

 

naiselle.jpg

Naisten sukat,jotka menee lahjaksi. lankana seiskaveikka ja kokoa 38-39. Siis ihan perussukat ilman krumeluureja:)

 

miehelle.jpg

Sitten miehelle myös perussukat seiskaveikasta ja koko 42. Lahjaksi myös niinikään.

 

PISKULIINA.jpg

Jossain raossa nopsaan virkkasin pikkuliinan. Lanka on vyötteetöntä jämää,oisko Anchor. Kuvassa ei näy,mutta langassa on kiva kimalle. Kiva,tietysti minun mielestä, joka olen kuin harakka kiiltävän perään:)

 

VIRKKAUSTA.jpg

Sitten paljon on keskeneräisiä töitä,joita vuoron perään yritän vähän tehdä eteenpäin. Tää on yksi koulujuttu.

 

KIRJONTAA.jpg

Myöskin tämä on koulutyö. Meillä on kirjontaosio meneillään. Eilen illalla oli koulussa paljon kirjonnan historiaa,esiteltiin eri tekniikoita,kirjontakankaita ja erilaisia kirjontalankoja. En mä ole edes tiennyt,että kirjontalajeja ja tekniikoita on niin valtavan paljon.

 

ESTERI.jpg

Jotakin on tulon päällä Esteri ontelokuteestakin.

 

LANGOILLA.jpg

Tätä virkkausjuttua teen seurakunnan lähetyspiirissä.

 

OMPELUKSET.jpg

Ommeltavaakin on. Mieheni työhousujen korjausta ja housujen lahkeitten lyhennystä. Ompeluhommatkin tahtoo vähän meikäläisellä kasaantua. Juuri lyhensin mieheni parit uusien työhousujen lahkeet ja itselleni myös yksien housujen lahkeet ja yhä housuja riittää ja on muitakin korjaamisia.

 

HELMET.jpg

Näin yhden ihanan mallin helmistä,joten niin otin jo muutamia helmiäkin esille joista mulla on visio.

 

MOSSAKIT.jpg

Samoin mosaiikkityö on suunnitelmissa ja kun halvalla sai,niin ostin nuo pakkaukset mosaiikin paloja. Siinä on vähän vajaa 3kg:)

 

ISO%C3%84IDIT.jpg

Vielä tää työ,nuo isoäiti lappuset. Niitä on tehtynä jo itseasiassa hyry mykket,mutta työ on jo pari vuotta odottanut tekijäänsä,vaikka melko pitkällä onkin. Päätin,että tänävuonna teen sen valmiiksi:) Vaikka keskeneräisiä on moni,niin mikään ei jää ikuisesti kesken,vaan teen kyllä aina kaiken valmiiksi ajan kanssa.

Mukavaa viikonloppua juuri Sinulle lukijani! Meikäläisen viikonloppu tulee olemaan aika hulabaloota,mutta kerron siitä sitten myöhemmin.

Kiitos ja halaukset käynnistä ja ennenkaikkea kommenteista! T.Intsu