Nyt omalla upouudella koneella ensikertaa blogitan. Eilisen päivän aikana mä jo ehdin opetella läppäristäkin laittamaan itsekseni kuvia koneelle. Se hyöty koneen hajoamisesta oli! Isäntä tuli eilen töistä ja sanoi,että hän lähtee hakemaan uutta konetta,että yrityksessä on pakko olla yksi kiinteäkin kone. Niin hän haki. Ei tämä ole mikään huippuversio. Ihan tavallinen ja aika edullinen,mutta riittää yrityksen tarpeisiin ja mulle tietysti tärkeään blogittamiseen! Opettelua tämä on nyt tälläkin. On hiukan erilainen Windows mitä vanhassa oli ja toisenlainen kuvankäsittelykin,mutta eiköhän tämä tästä alkaa pikkuhiljaa sujua.

 

Tällä Etiopian nutulla mä nyt tällä uudella koneella aloitan bloggaamisen:) Monta kertaa olen jo ajatellut,että vielä tään nutun teen ja sitten taas ajattelen niitä pieniä köyhän maan vauvoja,josta ollaa Kangas-Aitan Käsityöklubiin kuviakin saatu ja niin taas teen vielä ja vielä sen yhden! Tässä lankana Viking Froya. Tosi kiva lanka neuloa ja siinä on kirkkaita värejä Afrikkalaista värimaailmaa ajatellen.

 

Kuinka ollakaan,tänään on ollut leipomusten päiväkin taas. Monenlaista tein,mutta nämä mä kuvasin. Kääretorttu:tavallinen torttupohja kaakaojauheella maustettu. Täytteenä sulatettua valkosuklaata ja vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Muffinit ovat laiskasti valmispussista ja ovat nimeltään mansikka-jogorttimuffineita. Sitten taas piirakka periaatteella mitä kaapista löytyi. Tavallinen piiraspohja ja tälläkertaa löysin täytteeksi pussin herne-maissi-paprika sekoitusta,lauantaimakkaransiivuja sekaan silppusin,2dl ruokakermaa vain 5%,3kanamunaa ja juustoraastetta. Nyt piiraasta on iso osa syötynäkin,kun tässä on ollut porukaa meillä käymässä iltasella. Vielä tässä illan on ollut sellainen 1v8kk-ikäinen ihana pojanpoikanikin hoivissa. Nyt olo on väsynyt kaiken touhamisen jälkeen ja kun tästä pitkäkseni menen,niin luulenpa ettei Nukku-Mattia tarvi kauaa odotella. Aion myös nukkua aamulla pitkään,koskapa huomenna ei tarvi minnekään aamulla lähteä:)