Kiitos taas lukuisista ilahduttavista kommenteista!

Jatkan vielä tään postauksen Alanyasta. Seuraavalla kertaa sitten joku kuva Etelä -Suomesta,jossa paluumatkalla vietimme vielä viikonlopun.

 

Turkissa,kun ollaan,niin tietysti monessa kaupassa on näitä napatanssijan asuja:)

 

Tässä upeita sulatuslasitöitä. Niitäkin oli vaikka kuinka paljon monissa kaupoissa. Hillitsin itseni,enkä ostanut. Me ei kaupoissa käyty kuin parina päivänä,eikä ostettu paljoakaan. Kun ei oikein mitään tarvittu. Ei käyty nahkakaupoissa,eikä koruliikkeissäkään ollenkaan.

 

Laitanpa tähän vähän kuvaa housumuodista:) Taitaa siinä olla pari hamettakin.

 

Edelleen pöksyt :)

 

Olimme yhden päivän vain retkellä. Muuten liikuimme omatoimisesti sen mitä liikuimme. Tästä alkaa suuren suuri tippukiviluola.

 

Siellä oli upeat näkymät kaikkine kivimuodostelmineen.

 

Kun tippukiviluolalla kävimme,niin sen retken yhteyteen kuului pieni meriretkikin. Se oli mielestäni kiva kokemus. Laiva lipui ison kalliokielekkeen ohi.

 

Joissakin kohtaa kalliossa oli vihreitä kasvia ja ihmettelimme,kun näimme siellä mustia vuohia,että miten ne siellä elää ja kuinka eivät putoa mereen. Yhdessä kohtaa kalliossa oli iso luola ja yksi laivapojista hyppäsi mereen ja kiipesi luolalle,juoksi sen luolan läpi ja tuli toiselta puolen takaisin kyytiin.Se luola oli kuulema rakastavaisten luola,jonne he menivät:)

 

 

Satamassa oli mm. tämmösiä laivoja.

 

Alanyan rantaa. Kuva otettu korkealta näköalapaikalta. Muistaakseni läheltä Kale-kukkulaa.

 

Siellä Kale-kukkulan maastossa tuli vastaan kilpikonnakin.

 

Tää kuva on rannasta. Siellä oli tämmösiä kauniita idyllisiä paikkoja.

 

Tietysti myös paljon palmuja ja kukkasiakin.

 

Meidän hotellin pihapiirissä oli tämmösiä pumpulipuita. Puissa siis tuommosia isoja pumpulipalloja. En tiedä onko nuo niinkuin kukkia vaiko tuleeko siihen kukinnan jälkeen tuollaiset pumpulit.

 

Tuon samaisen puun runko oli näin piikikäs.

 

Tähän kukkakuvaan päätän kierrokseni Alanyassa! Kuvia ollaan otettu paljon,mutta nämä tänne riittäköön. Kiitos,kun pienen hetken olitte ikäänkuin kanssani lomareissulla!

 

Sitten sokerina pohjalla:) Minnalta blogista: Tarinoita ryytimaan reunalta:Palava lanka  & Poriseva pata, sain näin kauniin tunnustuksen. Kiitos lämpimästi Sinulle Minna. Tässä piti vastata joihinkin kysymyksiin,mutta enköhän ole kertonut täällä jo itsestäni enemmän kuin tarpeeksi! Tätä sai jakaa eteenkinpäin,joten juuri Sinä,ota tää mukaasi:)