Nousin tässä pikaisesti päivitttämään,sillä Intsu on heikossa kunnossa. Nyt onkuin salama yhtäkkiä flunssa iskenyt. Illalla olo alkoi tulla huonoksi ja nyt on nuha,yskää ja kuume ja sen myötä pää kipee.Olen maannut koko ajan ja petiin menen ihan kohta taas. Nuha on mulle tosi hankala juttu,kun nukun hengityslaitteessa. Pienikin nuha on pahasta,mulle tulee sitten vaikeuksia hengittää ja aina poskiontelotulehduskin. Sit tietysti diabeetikkona mikä tulehdus vaan nostaa sokeriarvot ylös. Tää tuli mahdollisimman pahaan aikaan. Ensinnäkin mulla oli eilen aivan ihania ystäviä pitkästä aikaa kylässä ja nyt pelkään tartutinko heidätkin tähän tautiin ja sitä en missään tapauksessa olisi halunnut!  Sitten vielä sekin,kun huomenna olisi pakko pystyä yhden tutun hautajaisiin ja näin kovat pakkasetkin on.

 

Tässä vierailleni väsäämä  pieni voileipäkakku. Se nyt ei ole kummonen ja tein sen mitä sattui aineita löytyä. Se on jo syötynä. Tuli nimittäin illallakin omaa porukkaa käymään ja niin kakku katosi suihin,kun mä hoputin,että se pitää syödä kaikki,kun ei säily kauaa. Olette varmaan jo kyllästyneitä näihin kakkukuviin,mutta luulenpa,että nyt ei aikoihin tarvi tehdä,ei ainakaan ole juhlia tiedossa.

 

Tässä sitten vähän muuta tarjottavaa lisäksi,kun siinä vieraitani odotellessa aloin tarjottavaa haalia kasaan. Kun tulee oikein kutsuttuna vieraita,niin on aivan ihanaa laittaa pöytää ja katsella hyvää tarjottavaa. Sitten on kiva istua kahvipöydän äärellä ja jutella.

 

Näin ihanan tulppanikimpun heiltä sain! Kiitos teille ystäväiseni tästä ja kivasta tapaamisesta muutenkin. Tämän kukkakimpun myötä toivottelen kaikille täällä kävijöille Rentouttavaa ja Virkistävää Viikonloppua.