Kohta pitää lähteä toiseen kaupunkiin yrityksen asialle ja vielä on joku lahjakin hankkimatta. Joka päivälle näin joulua odotellessa on kivaa puuhaa. Siellä toisessa kaupungissa olisi Tikkuajienkin neuletapaaminenkin,mutta en taida jaksaa ja muutenkaan ehtiä olla iltaan saakka,joten voi jäädä minulta väliin. Varoiksi otan mukaan kyllä käsityön.

Olen täällä eilen neulonut kranssin.

 

Tämä on tehty paperilangasta tasona 30 silmukkaa aina oiken neuletta ja sellainen suora pötky.. Puikkokoko mulla oli 6,5. Päät neulottu yhteen. Sitten led-valot sisälle ja rullattu kranssiksi. Omasta mielestäni ihan kiva tuli. Näin Käsityöklubissa Kauhavalla tälläisen ja sitten kotona summan mutikassa tään väkersin.

 

Tämä on vanha vuosia sitten neulomani kranssi ja on täällä kyllä ennenkin vilahdellut. Malli oli jostain ikivanhasta Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Paitsi että mallissa joulutähtien keskusta oli ommeltu punaisella langalla ,mutta minä ompelin kellot. Tämänkin kranssin neuloin ensin tasona ja sitten ompelin kranssiksi. Kranssin sisällä on täytteenä vanua.

 

Tämän ihanan tunnustuksen sain Mallin lykyt Blogista. Kiitos paljon Sinulle ystäväni! Tämän saisin jakaa eteenpäin ja jaankin. Ojennan tään kaikille teille kiitoksena, jotka käytte kommentoimassa blogiini. Olkaa Hyvä!