Pyhänseutu alkaa olla ohi. Kaikenmoista touhua tietysti on ollut. Kässyissä ei ole valmistunut kuin pieni koru vain,vaikka monta työtä on kesken.

 

lankakoru.jpg

"Ketju "  on hopeanhohteisesta Katian Morokko langasta. 4 silmukkaa ja aina oikein neuletta. Tyotä ei käännetä ollenkaan,vaan silmukat neulotaan aina oikesta reunasta,että tulee ikäänkuin putki.Siihen laitoin tuollaisen perhosta muistuttavan riipuksen. Vahinko kun tuo koru ei tuossa pöydällä näytä miltään. Se on paljon,paljon parempi luonnossa. Se on mulla jo tänään ollut käytössäkin. Mulla oli yksivärinen viininpunainen pusero ja sitten tumma jakku,jossa on hihoissa harmaan kiiltävää ja minusta sopi koru siihen hyvin.

 

kirjahylly.jpg

Jaa,että mikäkö kuva tää on meidän yhdestä hyllystä Se on isännän ottama harjoituskuva,kun nimittäin aamulla mun kamera oli taas sekaisin,niin mieheni yritti saada asennuksia paikalleen.

 

mikkihiiripaitainen.jpg

k%C3%B6ll%C3%B6tes.jpg

Sitten nää pari kuvaa pienistä pojista,joita olen viimeaikoina hoidellut. Tää vauva on suloinen. Syö ja nukkuu ja mitä on hereillä,niin antaa komeita hampaattomia hymyjä. Joskus nauraa aivan ääneen.

Sitten ylemmän kuvan vessuli on aivan ihana 3-vuotias. Hän haluaa isona palomieheksi ja hänellä onkin monta paloautoa. Minun pitää istua hänen kanssa hänen huoneen lattialla ja antaa mullekkin autoja käteen ja kysyy"rakastanko minäkin sitä autoa":) Tottahan toki ja häntä myös:) Hän ottaa paloautonsa ja yhtäpäätä minun  pitää soittaa paloasemalle ja ilmoittaa tulipaloista. Hän sieltä asemalta vasta,no minä lähden tuota pikaa:)

 

Tänään sen sijaa olimme päivällä ehtoollis Jumalanpalveluksessa ja sieltäpäin olimme luvanneet viedä pari ystäväämme Härmän Kuntokeskukseen syömään.

 

ruokalista.jpg

 

kylm%C3%A4ruokap%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Siinä on vasta alkupalapöydän alkua. Enempää en julennut ruokia kuvata,mutta paljon ja monenlaista oli. Alkupaloja paljon ja lämpimiä ruokia myös,sitten vielä jäätelöpaari,juustotarjotin ,runebergin torttua,täytekakkua ja kahvit teet mitä ny kukin halusi.

 

askarteluhuoneesta.jpg

Siellä kuntokeskuksessa on aivan ihania askartelutiloja,joissa tekevät kaikenlaista. Noita ikkunan läpi kuvailin.

 

puukot.jpg

Härmässä kun ollaan,niin tottahan toki puukkoja:)

 

k%C3%A4tk%C3%B6paikka.jpg

Mä olen aika tiuhaan kirjojakin lukenut. Nyt viimeksi Corrie Ten Boomin:Kätköpaikka. Olen lukenut tään kymmeniä vuosia sitten. Engalnninkielisenä on painettu 1971 ja suomeksi vähän myöhemmin käännetty. Nyt luin uudelleen ja kyllä semmosen lukuelämyksen antaa ,on hienosti kirjoitettu kirja. Paljon ajattelemisen aiheita antava.

 

Minä olen väsyksissä,väsyksissä blogin kirjoittamiseen taas ollut jo kauan,niin ajattelin,että nyt pidän blogista kahden viikon talviloman ja koetan,jos sitten taas uusin voimin ja uusin innoin palaisin tänne hömpähtävine juttuineni.

Kiitos teille ystävät käynneistä ja kommenteista! Kivaa helmikuuta ja keväisiä päiviä toivon. T.Intsu