Yhä täällä olen pipoja neulonut. Tälläkertaa pojille tälläiset.

 

raitapipot-normal.jpg

Nämä on kotoisasti neulotut seiskaveikasta.

 

poitsupipot-normal.jpg

Taas hassusti kulhojen päällä. Mallin kehitin itse. Ensin resoria 10krs. Sitte kaksi kerrosta nurjaa. 8kerrosta resoria, 2krs nurjaa ja loppu resoria. Näin kuvissa se ei niin näy,mutta mielestäni luonnossa ovat kivan näköiset.

 

rontti-normal.jpg

Voi Sindi sessukkaa! Sillä on toisessa korvassa tulehdus. Se on aina sama kerta,kun ollaan matkoilla , niin silläaikaa tää sairastuu. Sen on niin "äitiä" ikävä. Siitäkin huolimatta,vaikka sillä on tutut hyvät hoitajat täällä ja hoitavat sen paremmin kuin me. No käytiin eläintohtorilla ja sai lääkkeet ja samalla,kun jouduttiin nukuttaa,kun korva pestiin ensin,niin poistettiin luomi silmän yläpuolelta,joka sekin sitä oli vaivannut jo jonkun aikaa. Sindi oli nukutuksen jälkeen kauan pökerryksissä."pää pöppyrällä",kuten 2v lapsenlapseni sanois.

 

pyykkipojat-normal.jpg

Jo varmaan ihmettelitte,että kun otsikko postaukselle on"arjen luxusta",että mikä se täällä nyt niin luxusta on,kun tavallisia pipoja ja koira kipee. Se luxus on  nämä kesäisiltä vierailtani tuliaisiksi saamani enkelipyykkipojat. Minulle sanottiin,että nää on vähän luxusta arkeeni. Niinhän onkin,mutta ovat niin kauniita,että raaskinko käyttääkään!

Nautinnollista viikonloppua juuri Sinulle! T:Intsu