Tällä seudulla on syysloma ensiviikolla. Minullakin on koulusta lomaa,kuten kaikilla muillakin koululaisilla. Sain valmiiksi toisen laukkuni.

 

omalaukku-normal.jpg

Tälläisen tein. Kangas on varastoistani vanhaa kangasta,jolla olen päällystänyt huvimajamme penkin pehmikkeet. Edessä on kolme vekkiä. En olekaan ennen tehnyt tälläistä työtä missä edessä on vekit,takakappale suora ja alareunan kuitenkin pitää täsmätä. Opettajan neuvoilla selvisin. Laukun sangat on kiinnitetty pienillä läpillä,joissa on nappikiinnitys. Juju on siinä,että joskus niin halutessaan sangat voi helposti vaihtaa toisiin. Laukussa on myös vuori taskuineen.

 

pandalaukku-normal.jpg

Kyllä toisilla tytöillä oli hienoja laukkuja. Toinen toistaan kauniimpia. Tässäkin kiva pandalaukku.

 

farkkulaukku-normal.jpg

Eräs ompeli farkuista mukavia pussukoita. Teki hän upean repunkin. Kuvattavaa olisi ollut paljonkin,mutta minua vähän nolotti kysellä saako kuvata ja saanko esitellä blogissani.

 

t%C3%B6kk%C3%A4-normal.jpg

Sitten jos muistatte,niin silloinkun aloitimme,niin me saimme aihioita,joista piti tehdä joku olio. Minähän tein käärmeen. Yhdellä meistä oli tämmönen käärme myös. Minun oma oli simppelimpi ja vaatimattomampi,puuttui noi harjakset . Sanoin,että minun käärme on naaras ja tuo uros:)

 

llintu-normal.jpg

Tämmönen erikoinen lintukin oli,joku uusi lajike. Olisi ollut tämänkaltaisia kaikkeja hienoja juttuja,mutta nää nyt tälläkertaa.

Rentouttavaa viikonloppua ja kiitos käynnista! T.Intsu