Kahdestaan puolisoni kanssa kotosalla sunnuntaita vietetään. Hyvä niin,sillä viikolla on ollut monenmoista menoa ja touhua ja olen aika väsynyt,niin nyt saa levätä. Lihapaisti on uunissa. Telkusta ei tule kuin mun inhoamaa urheilua,joten oli kiva tulla blogittamaan ja joitakin töitä näyttämään.

1319996.jpg
Tässä isoäidinpeitto tekeillä,jota teemme seurakuntamme käsityöpiirissä. Porukalla ollaan virkattu paloja ja minä otin tehtäväkseni virkata jokaiseen reunakerros tuolla peessin värisellä ja samalla siinä virkaten yhdistää palat torkkupeitoksi. Mulla on vielä puolet paloista yhdistämättä ja pitää nyt sitten kattoa,pitääkö virkata vielä lisääkin paloja. Joka palassa on kuusi kerrosta + sitten toi reunuskerros ja kaikki palojen kerrokset on virkattu eri värillä. Ideana saada langanjämät kulutettua.Kokoaminen on aika haastavaa,kun monien ihmisten virkkaamat palat,niin kokoerot ovat aika suuria.

1319995.jpg
Tässä sitten neuloin nuorelle miehelle lapaset. Lankana Aino ja taas tein sisälapasetkin,joten tarjeta pitäis.Noista langoista tein hänelle jouluksi pipon,just päävärinä toi musta ja valkoiset raidat.