Voi tuhannet lämpimät kiitokset viimeaikaisista kommenteista ja tsemppamisesta paraneminseen! Kyllä olo onkin huomattavasti parempi. Kuume on pois,eikä posketkaan ole enää kipeet. Antibiootit ja lepäily ovat tehneet tehtävänsä. Edes käsitöitä en ole paljoakaan tehnyt. Jo valmiit työt päättelin ja viimeistelin. Nimittäin nämä.



Tälläiset pojan lapaset ovat olleet valmiina päättelyä vaille. Sininen lanka on Titityystä ostama Casadeyarns. Hyvä lanka 100% konepestävä villa. Miellyttävä lanka neuloakin. Vihreä seiskaveikkaa. Sitten nää on tietenkin kaksinkertaiset,että ois mahdollisimman lämpimät.



Nämä toiset ovat aikuisen kokoa jo ja niinikään kaksinkertaiset ja seiskaveikasta. Päälliset ovat kapeaa palmikkoa,vaikka se ei nyt kuvassa näy.



Sitten vielä lapsosen sukat,joissa myös varsi edestä ja jalan päällysosa on palmikkoa. Nää tuli samaan settiin kuin aiemmin tekemäni pipo ja lapasetkin.


Ja vielä sokerina pohjalla tää:

Joku aika sitten Satunnainen-blogin Paulalta saamani kaunis tunnustus. Kiitän halausten kera lämpimästi sinua Paula!
Tähän kuuluu vastata seitsemään kysymykseen.

1. Lempinumero.
Se on tietysti 7,sehän on täydellisyyden luku.

2. Alkoholiton suosikkijuoma.
Vesi .

3.Lempieläin.
Koira ja kissa .

4.Facebook vai Twitter.
Ei missään tapauksessa kumpikaan.

5.Intohimoni.
Kai ne käsityöt ovat.

6. suosikkiviikonpäivä.
Lauantai

7.suosikkikukka.
Orvokki

Tätä sai sitten jakaa eteenpäin päivänpaistetta arkeeni tuoville blogeille. Kaikkihan te päivääni piristätte ja rikastutatte. Mutta päädyin nyt sitten kumminkin muutamille.
Tämän saa hyvä ystäväni Tarja äipän touhut blogista,
Marja-Terttu ruusutarhablogista,
Vanha Rouva Zakuska pöydästä
ja
Daisy Silmukoiden ketjusta.