Olen viikonloppuna saanut olla mm. ihanassa,kauniissa ja herkässä joulugaalassa. Niinkuin otsikko kertoo,niin tään gaalajuhlan nimi on Joulun Sankari. Se pidettiin tänä vuonna seitsemättä kertaa ja sinne myytiin monissa paikoissa illalliskortteja esim ABC.llä.

 

Tää gaalajuhlan tuotto illalliskorteista käytetään kokonaisuudessaa yhdessä kaupungin sosiaalitoimen kautta vähävaraisten joululahjoihin,jotka ovat ruokalahjakortteja ja lapsille leluja. Ruuat  juhlaan ovat sponsoroineet mm yritykset joiden nimi on painettuna pääsylippukortteihin. Siinä ei kyllä ole kaikkia nimiä,sillä esim Pommerherkku oli lahjoittanut paljon ruokaa ,valtavan upeita salaattikokonaisuuksia ym. Kaikki jotka juhlaa ovat järjestäneet ovat tehneet sen ilmaiseksi ja lahjaksi. Koristelut,keittiötyöt., pääsyliput,kutsuja,musiikkia ja monenmoista muuta. Nähty paljon työtä ja vaivaa. Mutta esim. viimevuonnakin näin saatiin auttaa 80 lasta.

 

Koko paikka on koristeltu aina niin kauniisti ja siellä on semmonen ihana hämyinen tunnelmavalaistus. Juhlassa käytti ekan puheenvuoron kaupunginjohtaja,sitten puhui sosiaalijohtaja ja hänen puhe oli liikuttava,kun hänellä oli kirjeitä,joita oli saanut palautteena autetuilta perheiltä. Kirjeistä välittyi autettujen kiitollisuus ja miten pieni lahja oli tuonut joulun heidän koteihinsa. Ei voinut kuin kyynelsilmin kuunnella. Unohtaa ei toki sovi sitäkään,että siellä oli myöskin entisen tenavatähden Leif Lindemanin upea ja herkän kaunis joulukonsertti  vieden meitä jokaista seimen Lapsen äärelle.

 

No,täällä kotona oman joulun valmistelut etenevät pikkuhiljaa rauhallisesti ilman sen kummempaa stressiä joulusta.

Sain tikuteltua miesten kokoa mustat tuplalapaset. Päällinen korinpohjaneuletta,alapuoli sileää ja lankana seiskaveikka.

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Niin ja kiitos,kiitos taas runsaista kommenteista!