Eilisen päivän ompelin,vaikka sunnuntai olikin. Miehenikin meni töihin,joten minäkin päätin touhuilla. Tää oli poikkeus,sillä yleensä lepopäivänä lepäillään. Mieheni tuli kotiin ja sanoi,että sai sen päivän urakan valmiiksi ja minä sanoin,että niin minäkin:) Keittiön verhot kahteen ikkunaan oli kangaspalana ja miehen kotiin tullessa,ne oli mitoiltuna,lekattuna,ommeltuna ja silitettynä ja ikkunoissa.

 

Tässä nää ovat,mun tään vuoden jouluverhot. Keittiössä on kaksi ikkunaa ja tietysti molempiin samanlaiset. Ei nuo nyt kauheesti tapetin kanssa sovi,mutta kankaissa oli niin huonosti valikoimaa,enkä liian jouluista halunnut,ei mitään tonttuja ja sen sellaisia. Ajattelin,että nuo voi olla ikkunassa vielä tammikuun ja sitten taas vaihdan virkatut pitsiverhot takaisin.

 

Tässä vähän lähikuvaa ,jossa näkyy kuvio paremmin. Siis tuollaisia kullan värisiä kuusia ja niissä on vähän sinistä. Mä ompelin yhtenäsisyyden vuoksi reunoihin siniset nauhat,koska tapetin isoissa kukissa on paljon tuota sinistä.

 

Yhden mummin prinsessan kanssa leivomme yhdessä heille piparit joka vuosi. Ollaan sovittu,että sittenkin,kun hän on jo aikuinen,niin leivotaan pipareita yhdessä.

 

Tässä yksi pelillinen tuon taiteilijan pipareita. Viimevuonna hänella oli tosi paljo muotteja,kaikkia mahdollisia eläimiä,kuten leijonia,kenguru,kirahvi ym. Kysyinkin kuinka sinulla ei nyt niitä ole,niin hän sanoi,että ei leijonat ja sellaiset kuulu jouluun:)

 

Yhtenä päivänä näin kaupassa tälläisiä koristepalloja. Oli niin söpö ja niin se aivan väen väkisin halusi tulla meille. Siinä se siili tarkkailee mun puuhia ja kyllä minua vähän saakin vahtia:)