Kovasti täällä yritän tehdä neuleita talven varalle perhekunnalleni. Tarvitaan sukkia,lapasia,pipoja,villatakkia jne. Nyt näytän yhtä valmistunutta villatakkia.Tässä se on. Ei ole noin kapea oikeasti kuin kuvassa näyttäis. Siinä on palmikkokuviointia mikä vetää soukemmalle. Tämä on kokoa noin 120cm ja lankana Trysil Garn. Minulle entuudestaan vieras lanka,mutta oli miellyttävä neuloa.Eilisenä päivänä olin useammassakin kivassa paikassa.  Tämä kuva on Kaarakan talosta,kun siellä oli eilen avointen ovien päivä ja tutustumista syksyn työpajoihin. Napsin jonkun kuvan sieltäkin.Tässäkin hauskan näköisiä syksyisiä kransseja.Yksi versio elämän puusta. Oi, kuvattavaa olisi ollut vaikka miten paljon,mutta tässä nyt nää.

Sitten olin Seinäjoen seudun Tikkuajissa. Me kokoonnuttiin ekaa kertaa tässä Seinäjoen upouudessa kirjastossa. Tää sijaitsee niin sanotussa Aaltokeskuksessa ja taustalla näkyy Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti ja vieressä on niinikään Aallon suunnittelema kaupungintalo. Sitä ei kuvassa näy. Tässä kirjastoa kuvattuna parkkipaikalta käsin. Rakennus on hulppea ja tosi,tosi komea. Valitettavasti kuvat ei kykene sen kauneutta näyttämään kuin kalpean aavistuksen verran.
 

Sisääntulo edustalta. Pyöriäkin oli jonkun verran:)Siellä on sisääntuloaulassa taidetta aika paljonkin tälläisten lasikuutioiden sisällä.Sisällä on niin ,niin paljon tilaa joka puolella,että missään ei ole ahdasta,vaikka väkeä ois paljonkin.Siellä on aivan oleilua varten tämmöset hauskat rappuset,joissa on tyynyjä. Nuoriso on ominut heti nämä ja tuolla he näkyivät tekevän läksyjään.Lastenosasto on luku sinänsä. Siellä on tuollaisia aukkoja,kuin leikkimökkejä useita eri teemoilla varustettuja,joihin lapset saavat mennä istuskelemaan ja kirjoja selailemaan. Kuvaan sattui nyt meriaiheinen teema. Kuvattavaa olisi täälläkin ollut vaikka mitä,mutta kuten sanottu,ei kameralla saa vangittua sitä kaikkea komeutta. Me Tikkuajat kokoonnuttiin kirjaston kahvilassa ja jatkossakin saadaan näin hulppeassa paikassa tehdä käsityötä.