Intsu on varmaan vanhentunut ja hidastunut,kun ei muka meinaa ehtiä blogia päivittämään! Mutta nyt sitten koetan tänne laittaa edes jotain.

 

Kalevin-normal.jpg

Tälläisen vauvan nutun neuloin. Voi olla,että napit vaihdan vielä toisiin,kun en ole noihin yhtään tyytyväinen,mutta ei sopivimpia löytynyt. Saisivat olla ihan himpun verran isommat ja toisen värisetkin. Lankana Novitan Ipana. Langastakaan en tykännyt. Minusta oli sellaista vähän halkeilevaa,mutta pakko se nyt tästä langasta oli tehdä,kun olen tuota lankaa ostanut.

 

s%C3%A4rkynyt%20syd%C3%A4n-normal.jpg

Tänäkesänä en ole vielä ehtinyt puutarhan perennoista tänne laittaa,joten nyt niitäkin vähäsen edes. Tässä niin kainosti taipuu Särkynyt sydän.

 

syreeen-normal.jpg

Meillä on tontin ympärillä pensas-aita Unkarin syreeniä. Ne kukkivat jo viimeisiään. Niissä on ollut kiva kukkaloisto ja tuoksustakin tykkään.

 

pikkupuna-normal.jpg

Sitten kukkii tämmönen ja

 

punakello-normal.jpg

tuommonenkin avaa kukintojaan!

 

Tarjahalonen-normal.jpg

Tämän ruusun nimi on Tarja Halonen. Se on hänen nimikkoruusunsa. Mä olen Kultarannassa nähnyt kukkivan Tellervo Koiviston ja Eeva Ahtisaarenkin,mutta mulla ei ole kuin tämä Halonen:) Mahtaakohan Jenni Haukiosta jo kehitelty nimikkoruusu.Tuo Halonen on jo aika korkea,suuri pensasmainen tai olisko tuo kohta jo puu.