Näin vain elellään tämän vuoden viimeisiä päiviä. Uusi vuosi on edessä lukemattonine mahdollisuuksineen ja unelmineen. Vielä on salaperäisyyden verhon takana mitä kaikkea se tuo tullessaan.

 

junasukat.jpg

Minä olen vähän laiskasti tehnyt käsitöitäkään,ollen kuin niistäkin lomalla:) Noh,yhdet junasukat sentään tikuttelin. Nämä eivät ole aivan vastasyntyneelle,vaan soipivat sellaisen 1,5 v jalkoihin.

 

Havuseppele.jpg

Sitten kuvailin muutaman joululahjan,jotka ovat käsityöpainotteisia. Tuon havukrassin sain Marttojen pikkujoulussa,joten tekijää en tiedä. Minusta niin kaunis ja kun siinä on aitoja havuja,niin ripustettiin se ulos,että saa kosteutta.  Siitä jää sitten aikanaan ihanat koristeet jäljelle,joista voi kehitellä uutta.

 

joululiina.jpg

Juuttinaru.jpg

Sitten vielä nämä parit käsityöt tehtäväksi. Joten ehkäpä mulla on sitten seuraavaksi jouluksi jotain uutta tehtynä.

Kiitos ystävät! Sain muutakin vielä ja käsityötäkin,mutta nää nyt laitoin. Kovinpa sain lahjoja,vaikka pikkujoulussa jo pukin kysyessä olenko ollut kiltti,niin sanoin,että olen tinttaillut kovasti.

Lopuksi vielä näytän upeita tarjoiluja,joita saimme herkutella tapaninpäivänä pojanpoikamme valmistumisjuhlissa:)

 

suolaista.jpg

Kuva suolaisesta pöydästä.

 

jtortut.jpg

Tietysti tortut ja piparit,muitakin keksejä.

 

kaakkuja.jpg

Aah ja voih,tätä ihanaa kakkupöytää! Mä olen syönyt itseni aivan kipeeksi,enkä meinaa uskaltaa mitata verensokeria! Nyt täytyy jatkossa noudattaa tiukasti ruokavaliota. Olen kyllä insuliinia pistellyt paljon normaalia enempi. Mutta ajatella,noin paljon tarjottavaa ja kaikki itse leivottua!

Nyt kiitän ihan jokaista kuluneesta vodesta,kiitos. Kiitos kaikille täällä kävijöille ja komenttinsa jättäneille. Kiitos rinnalla kulkemisesta. Myötäelämistä ilossa ja surussa. Kiitos kaikista rohkauksista/tsemppauksista. Kiitos ihanat ,olette tuottaneet paljon iloa. 

Haluan toivottaa jokaiselle erikseen Onnea,Käsityörikkautta ja Iloa Vuoteen 2018!

Halauksin Intsu