Tänään on pitkästä aikaa pakkasta,ei paljoa,oisko-3 ja maa vähän valkoisessa lumiharsossa. Sen verran täällä viikonloppuna sateli,että saa sanoa maan olevan valkea. Viikonloppu meni kyläillessä ja on meilläkin ollut porukkaa. Nyt mulla perunat porpottaa hellalla ja lihakastike niihin on tehtynä. Isäntää töistä odottelen kanssani ruokapöytään. Illaksi lähden seurakuntani käsityöpiiriin. Oi kuinka onkaan kiva mennä.
Pyhänaikana valmistui sukat. Joo,taas sukat! Nyt seuraavaksi pitää välillä muutakin tehdä.
1227373.jpg
Nämä saa eräs,jolla on huomenna synttärit. Saa hän toki muutakin,mutta näitä nyt esittelen. Tuli hassut monenkirjavat,kun lankana oli Wool-pätkävärjätty. Tuli väritys niinkuin olisi lehmästä:) Onpa ainakin yksilöllisen erilaiset:)Lankaa meni aikalailla tasan 100g.

1227375.jpg
Tänään on tullut ommeltuakin. Nykyään ompelen tosi vähän entiseen verrattuna. Kun lapset olivat pieniä,niin yhtämittaa kone sauhus. Ompelin heidän kaikki vaatteet itse. Nyt olen niin laiska ompelukoneen kanssa,että hyvä jos saan pakolliset vaatteiden korjaukset ja housujen lahkeitten lyhennykset tehtyä. Joskus verhot ompelen ja sen sellaista.