Olinhan siellä minäkin,nimittäin Tampereen messuilla. Oli kyllä muutama muukin. Voi sentään,kun siellä oli paljon kaikkea! Paljon,paljon valmiita töitä,paljon tarvikkeita,paljon myyiiä ja paljon paljon kävijöitä!

 

Tälläinen puku oli eteisaulassa,kun mentiin. Eipä siellä kuvia sitten otettukaan,kun siellä messuhalleissa oli kuvaaminen kiellettyä. Olihan siellä ihana katsella,mutta väkeä oli niin paljon ja jalat alkas väsyä kulkemisesta,silmät katselemisesta ja lopuksi ei jaksanut innostua kovin enää mistään. Pitäis olla terveempi ja huomattavasti parempikuntoinen,kuin mitä olen.

 

Eikö ihana nyplätty kuusi. Sain tältä pitsinnyplääjältä luvan ottaa kuvan. Tää on ainut kuva siellä messuhallissa otettu. Parilta seuraavalta myyjältä sain kieltävän vastauksen ottaa kuvaa,niin en sitten enempää viitsinyt kysellä.

 

Mun messuostoksetkaan ei mitään valtavia olleet. Tuossa kuvassa on muutama esitelehtinen,joita sai ilmaiseksi. Sitten lankaa ja puikot lapsen kauluria ja myssyä varten.

 

Sitten innostuin ostamaan erikoismuliinilankoja. Kuvassa ei näy,mutta noissa kaikissa on kimalle. Sitten nappeja ehkä koruja varten ja yksi kerä lankaa koristehuivia varten.

Kivassa seurassa olin messuilla. Mukava mennä toisten naisten kanssa yhteiskuljetuksena bussilla ja kiitos Mallille,kun jaksoit koko päivän kanssani kulkea.

 

Kotosalla olen tikutellut miesten sukat mallia tavis, seiskaveikasta.

 

Mökilläkin eilen piipahdettiin hoitamassa vielä muutama asia. Rannasta otin tälläisen talvikuvan jo alkaessa hämärtyä illaksi.

Kivaa touhukasta alkanutta viikkoa juuri sinulle lukijani ja kiitos kommenteista!