Mä olen pyhänaikana edelleen tuunannut niitä ylimääräisiä torkkupeiton paloja. Taas tein patalappuja,koettakaa kestää :D Mikä ihmeen vimma mulla nyt on ollut patalappuihin tään talven aikaan !?

Noille neulotuille pohjille virkkasin kukkia ja reunoista virkkaamalla yhdistin. Mulla oli lankana pätkävärjättyä Woolia ja ajatelkaa puikkokoko niin pieni, kuin 1,25mm! Muuten ois kukista tullut liian isot. Lankaakin meni kahteen yhteensä 1 kerä ja vielä 25g.

 

 

Tässä toiset punasävyiset ja edelleen Woolia pienellä koukulla.

Tänäiltana nyt menen seurakunnan Käsityöpiiriin ja naisille näyttämään näitä tuunailujani. Toivon,että minunkin tekeleet menisivät kevätmyyjäisissä kaupan.

 

Parvekkeelta nappasin joitain talvikuvia ja tässä suihkulähteeltä otettu,joka niin hartaasti jo kesää odottaa!

Mukavaa, käsityörikasta alkanutta viikkoo kaikille!

Jk. Minä sain tänään niin ihanaa postia,että kerronpa siitä täälläkin!

 

Posti toi ihanalta ystävältäni nämä,jotka teki päivästäni iloisen. Sain kolme vanhaa virkkauslehteä ,joita mä jo selailin ja monta kivaa mallia löytyi. Sitten sain myös luettavaa Päivö Parviaisen: Jussin Kotimatka ja Heleena Rinne: Käärmeen Lumous. Tiedän, että molemmat kirjat ovat koskettavia tositarinoita. Niin ja sain mä vielä pari kivaa lehtileikettä,joissa on tarinaa nukkekodeista. KIITOS TUHANNESTI SINULLE RAKAS YSTÄVÄNI!