Talossa on nyt niin hiirenhiljaista,aivan outoa,kun koko viikonlopun on ollut vilinä ja vilske. Meillä on ollut ne rakkaat vieraanmme Etelä-Suomesta,lapsia kolme , 7v, 5v, 3v ja vanhemmat ja sitten toisetkin meidän porukasta ovat kulkeneet täällä heitä moikkaamassa. Lauantaina päivällä mentiin porukalla pojanpojan synttäreille. Tässä on juhlabuumi menossa,sillä synttäribileitä jatkuu aina maaliskuun koppuun saakka miltei yhtä kyytiä:)


12 vee, synttärisankari löysi paketistaan kaikenlaisia pulmapelejä,sekä kuinka ollakkaan tavalliset perussukat. Näin mä viime vuoden lopetin sukilla ja tään vuoden aloitin. Musta, kirjava lanka on Nallea ja välissä varressa vaaleansinisävyinen raitalanka jämiä. Oisko näiden sukkien koko joku 38.



Tässä päivänsankarin pokaalit. Tuossa perheessä on kolme poikaa, 14v,tämä 12v ja sitten 7v. He kaikki harrastavat monipuolisesti urheilulajeja. On myös soittoharrastus ja monenlaista muuta. Varsin aktiivista porukkaa. Nyt saa olla ylpeä pokaaleista,mummi ainakin on! Suuri pokaalin on tullut joukkuepeleistä voittona ja sitä saa tämä mummin päivänsankari pitää jonkun aikaa. Sitten pienempi pokaali vasta mielenkiintoinen onkin. Viime keväänä Seinäjoen Seudun Urheilijat järjestivät urheiluaiheisen satukilpailun alakouluille. Osallistujia oli 225. Kymmenen parasta palkittiin ja niin vain sai pojanpoikanikin pystin:)



Voittoisista saduista on tehty cd ja sadut ovat cd.lle lukeneet huippu-urheilijat.



Synttäreiden jälkeen porukkaa kokoontui meille jatkoille. Meillähän on aina hauskaa porukalla. Siinä oli miniöitäni ,tyttäret ja lapsenlapsistakin paikalla suurin osa tälläkertaa likkoja. Yksi miniäni oli tuonut jonkun verran kynsilakkoja ja niin me naiset laitetiin kynsistudio pystyyn. Tuohon meidän keittiön suurelle pöydälle. Voi,se pöytä on nähnyt ja kuullut niin monenlaista,onneksi ei osaa puhua:) :)Yksi miniä toimi kosmetologina. Kuvassa laitetaan 3-vuotiaan pimun kynsiä. Tää 3-vuotias onkin sellainen prinsessa hienohelma:)


Siinä kynnet valmiissa lakassa,pienissä käsissä:)



Seuraavalle pimulle. Hän on 7vee.


Hänen kynnet valmiina.


12 v neitokainen laittoi itse kyntensä.



No en minäkään toki sitä iloa missannut ja niin on minullakin vähän säihkettä:)
Oikein rattoisaa alkanutta viikkoa jokaiselle ihan henkilökohtaisesti. T.Intsu