Aivan ensiksi haluan kiittää teitä kaikista ihanista kommenteista,Kiitos! Monta kertaa on tää blogin pito jotenkin tökkinyt ja käynyt mielessä,että josko lopettaisin koko touhun ja sitä miettii mitä järkeä tätä on pitää. Juuri silloin aina on tullut joku erityisen ihana ja kannustava kommentti ja niin ei malta lopettaa,kun alkaakin ajatella ihania ystäviä siellä! Ja tää vain jatkuu entistä suuremmalla innolla!

Mä taas olen sukkaset tikutellut.

 

Nämäkin lapselle. Tään langan olen ostanut ohikulkumatkalla Tervakoskelta. Siellä on keskustassa aivan ihana askartelu/lankakauppa Coconut. Oih,kun Etelä-Suomeen ajelen,niin mun on pakko päästä käväisemään siellä! Siellä on valtavasti kaikkee ihanaa askartelujuttuja,nukkekotiinkin löytyy yhtä ja toista ja sitten tietysti lankoja. Voi käykääpä tekin katsomassa. Mä tään liikkeen ensin löysin netistä ja kun sielläpäin kuljin,niin kävin paikan päällä ja jäin koukkuun:)  Lanka on Strompegarn Jaquard. Ihan vieras lanka oli mulle,mutta päätin sitä kokeilla. Lanka on tosi ohut,mutta mä neuloin sitä kaksinkertaisena ja kivan värikkäät ja lämpöiset sukat tuli. Malli tavis, kun lanka itsessään on värikäs,niin ei kuviot olisi näkyneet.

 

Kun lankaa riitti ja riitti,niin mä tikkusin lapselle lapasetkin ja vieläkin jäi pieni nyssy lankaa,niin tein /virkkasin lopusta palan peittoon :)

 

Näin rennosti meillä eletään pyhien jälkeistä aikaa! "Ota löysin rantein,älä jännitä" :D