Kiitos kaikille niin kilteistä ja kannustavista kommenteista! Kuinka ollakkaan,mä eilen illalla olin pesisottelussa. Tällä kertaa pelattiin Poria vastaan ja ottelu oli tiukkaakin tiukempi. Nipin napin voitettiin. Minä tietysti tikkusin taas.


Näitä sukkia tein. Toisen sukan sain valmiiksi pelin aikana ja toistakin hyvän matkaa. Kotona sen toisenkin tein loppuun. Nää ovat sellaiset 28-29 numeron jalkaan ja lankana taas seiskaveikka. Ihan perussukat ilman mitään kommervenkkejä:)
 

Eilen päivällä olin kylässä pitkästä aikaa yhden hyvän ystäväni luona. Ja oli niin kiva käväistä. Kiitos sulle ystäväiseni! Mä siellä kuvasin,kun olen joskus tehnyt hänelle paperilangasta tälläisen valotaulun. Kuvasta ei oikein näy,mutta siinä on myös sellaisia roseekukkia koristeena.

 
Sitten vielä tämä kuva. Meille on kesän aikana muuttanut tälläinen leijona. Mistähän viidakosta tai eläintarhasta onkaan karannut. Muutti meille asumaan ja uskollisesti kököttää tuossa etualan kukkapenkin nurkalla. Se on tuimailmeinen,mutta hyvin ,hyvin kiltti. No,nämä tälläkertaa. Ensikerralla taas jotain muuta.