Heti näin aamusta koneelle blogia päivittämään kiirehdin,ennekuin kohta pian yksi mummin mussukka tulee hoitoon. Hän on meillä puolille päivin ja sen jälkeen lähden kylään ystävääni tapaamaan ja illaksi vielä neuletapaamiseen. Kiva päivä siis tiedossa:)
Eilinenkin oli hyvä päivä,sillä oli harvinaista,kun en mistään ollut kipeä! Niinpä minä sitten täysin siemauksin olen puuhastelleut kaikenlaista. Aamusta ehdin nurmikkoa leikata ennenkuin taas alkoi kaatamalla sataa. Sitten pari tuntia hoitelin yrityksen asioita ja sitten loppupäivä meni leipoessa. Tässä joitain leipomusten tuloksia.
1673929.jpg
Nämä ovat kauraleipiä. Ohje on Aamunhyvä-kauraryynipaketissa.Ohjeessa nää oli leivottu pienemmiksi ja tehty sellaisiksi solmuiksi. Minä tein puolta isomman taikinan ja leivoin leiviksi. Tai noi taitaa olla leivän,limpun ja sämpylän sekamuoto. Ihan Intsun malli:):)

1673927.jpg
Tässä koetan teille tarjoilla virtuaaliset aamukahvit! Syötävät ei kyllä taida suinkaan olla malliesimerkki terveellisestä aamiaisesta,mutta vakuutan,että hyviä ainakin ovat:) Leivoin pitkopullia ja puolesta taikinasta mansikkapullia. Leivoin pyöreitä pullia ja lasinpohjalla ennen uuniin laittoa painoin keskelle syvennyksen Tosin ne uunissa kohosi niin,että ei siitä syvennyksestä paljoakaan ollut jäljellä kun olivat paistuneet. Syvennyksen kohtaan laiton vaniljakiisseliä ja sulatettuja pakastemansikoita. Sitten vielä hyytelösokerista tein kiilteen päälle.
Kakku on Nopea suklaakakku. Valtavan helppo,kun ei tarvitse vatkailla. Kaikki aineet vaan sekoitetaan keskenään. Laitan tähän ohjeen.
          NOPEA SUKLAAKAKKU
    -2 kananmunaa
    -3/4dl osaa maitoa
    -3dl sokeria
    -3dl vehnäjauhoja
    -2tl leinijauh.
    -2tl vanilliini sok.
    -2rkl tummaa kaakaota
    -150g voisulaa
    -3/4dl osaa kiehuvaa vettä
Muna ja maito sekoitetaan ensin. Sitten lisätään ja sekoitetaan kuivat aineet. Lopuksi vesi ja rasva.
paistetaan 175 asteessa,noin.50-60 min.