Pakkasta on tullut. Meidän mittari näyttää nyt -6 astetta. Lämpimiä neuleita kaiken aikaa yritän tikutella. Tälläkertaa viillahousut tuossa vähän edellä tekemääni nalletakkiin.

 

villap%C3%B6k%C3%A4t-normal.jpg

Pöksyistä tuli tämmöset. Nopeesti neulottu,senkuin vain sileää neuletta pätköttää. Lankana näissäkin seiskaveikka. Kokoa housuilla on noin 90cm-100cm.

 

porkkanapiiras-normal.jpg

Tavallisen porkkanapiirakan leivoin ilman mitää strösseleitä iltakahville ja se on miltei syötynä jo:) Leipoa pitäis paljon muutakin,mutta kun pakastin on niin täynnä marjoja,että ei mitään sinne nyt mahdu.

 

mehit%C3%A4hti-normal.jpg

Eilen päivä vierähti naapurikaupungissa.Kuulostudiolla käväisin,kun minusta otettiin uudet kuulokäyrät ja kuulo on taas huonontunut,joten kuulokojeeseeni lisättiin volyymia. Kaupoissa kuljin ja jonkun verran jolupukin asialla. Minä aloitan lahjojen laittamiset varhain,kun tätä meidän porukkaa on niin paljon ja en sitten joulukuulla halua ruuhkiin. Yhdessä kaupassa näin mehitähtiä,niin pitihän minun sellainen itselleni saada:) Tykkään kovasti mehitähdistä. Täytynee vaihtaa tuohon vain kauniimpi ruukku.

Kiitos käynnistä! T.Intsu