Kiitos,kiitos teille blogiystäväni kaikista kommenteista,rohkaisuista ja kannustamisista!

Intsulla on jännitystä ilmassa monestakin syystä. Pääjännityksen aihe on se,että yhdeksättä lastenlasta odotan! Laskettu aika on mennyt jo menojaan,mutta ei vauvelia vielä näy,ei kuulu. Puhelinta tässä joka päivä päivystän. Käsiä koetan laittaa ristiin ja pyytelen,että kaikki menisi hyvin.

Pieni muotoisilla synttäreilläkin olen ollut heti maanantaina. Mä menin ilman kutsua vaan,niinhän ne tälläiset kuokkavieraat tekevät:D Ytsävälläni Pamelalla oli synttärit. Onnea sulle Pamela vielä näin jälkikäteenkin ja kiitos kahvista+tarjoilusta! Äläkä sitä sohvaasi murehdi,eihän me itsekään enää aivan kolhuttomia olla:D

 

Mä virkkasin Pamelalle lahjaksi tälläisen korin. Tää taas omia keksintöjä. Nelinkertaisella langalla(kahta eri sävytettyä Seiskaveikkaa,Baby Ull-lankaa ja valkoista Sisun Glitteriä). 4-numeron koukulla. Ensin virkkasin pyöreän pohjan. Sitten sivulle suikaleen,jossa yhdeksän pylvästä joka kerroksella. Ompelin renkaaksi ja virkkaamalla yhdistin koriin. Sitten vielä kukkaset virkkasin Woolista.

 

Korin sisältö näytti tältä. Pamela kun on,niin tietysti kauneustuotteita:D Kasvovettä,päivävoidetta,käsivoidetta,hajuvettä ja huulipuna. Koko hökötyksen laiitoin stellofaniin kuin kukkapuskan.

Joka viikko on synttäreitä tiedossa. On paljon ystäviä,sukulaisia ja omaa perhekuntaakin on jo 200 varvasta,kohta 210 :D