Pikkuhiljaa alkaa joulutoimeni olla miltei valmiita ja alan jo huomenissa viettämään joulua. Just vielä tein yhden tonttusen valmiiksi.

 

Aloitin tämä tontun teon Kaarakan Taitopajassa ja kotona tein valmiiksi ja huovutin pesukoneessa. Tää onkin aika iso tonttu,taitaa olla niitä joulupukin uskottuja tonttuja:)

 

Samalla pöydällä joulutähteni ympärillä niinikään tonttuset leikkivät piirileikkiä Nuo tein jo pari vuotta sitten. Liinan toin vuosi sitten joulun alla tuliaisina Dubaista. Tykkään siitä kovasti. Se on just sellainen,kuin joululiinan pitääkin,on punaista,on kullan kimallusta ja siinä on varmaan tuhansia erilaisia helmiä. Kaikki nuo kimallukset ja muutkin kuviot ovat helmeillä tehdyt. Ei se arabeilla suinkaan ollut joululiina,vaan he pitävät tuollaisia sänkyjen päädyissä:)

 

Pikkukuusi on ollut jo pari-3-viikkoa eteisen penkin päässä. Nuo pyöreät kulkuskoristukset olen tehnyt myös jo monia vuosia sitten.

 

Nää pallot ovatkin sitten isosta kuusesta. Olen menneinä vuosina ison kuusenkin palloista muutamia itse  tehnyt.

 

Tää pallo tosin on joskus tullut ostettua joulumessuilta.

 

Aiempina vuosina virkkaamani joulupallo.

 

Siinä koko joulukuusi olohuoneen nurkassa. Toiset koristelee nauhat pitkippäin ylhäältä alas,mutta minä koristelen poikkisuuntaan kuusen lehville.

 

Nyt on aika toivottaa Ihan Jokaiselle Blogini Lukijalle Henkilökohtaiseti Onnekasta ja Riemullista Jeesuksen Syntmäjuhlaa!

T. Intsu