Eilen oli se monien,myös minun,odottamani päivä, Seinäjoen käsityömessut alkoivat :) Mä aamusta lähdin kotoa ensin yrityksen muutamia asioita hoitamaan ja siiten niitä messuja kiertämään. Otin useitakin kuvia tietysti,mutta laitoin tänne muutaman.

1959044.jpg
Tässä eka tätä perinteistä myytävää. Pieniä sukkia ja tossukoita.


1959033.jpg
Joulujuttuja näkyi myinnissä monessakin kohteessa. Niin se vain on,että hupsista vain ja aika on humahtanut,että joulussa kohta taas ollaan.


1959030.jpg
Voi miten mä tätä ihailin. Tuohesta tehty lammas. Minusta tuntui,että se olisi halunnut lähteä mukaani,mutta sinne messuille se kuitenkin jäi. Niin,minun ostokset olivat loppujen lopuksi aika vaatimattomat.


1959040.jpg
Tää ristipistokirja oli ostettava. Siellä oli niin monta viehättävää mallia.


1959036.jpg
Tässä on loput messuostokseni. Eihän ole paljoa,eihän ! 3d-kuvakirjoja kolme ja Hyvän Joulun tarra-arkkeja. Nuo vien seurakuntaani ja niistä askarrellaan joulukortteja. Sitten pakkauksen,josta saa tehdä viisi hopealankapalloa,pari ristipistoista joulukoristeaihiota,kerä tuollaista harvinaista erikoislankaa,pari kerää Noroa ja sit oli pakko ostaa yksi virkkuukoukku,kun toisen sai ilmaiseksi :) :)


1959041.jpg
Sitten oli vielä poikettava Käsityöliike Fionassa,kun tarvin lankoja. Nää ei siis olleet ollenkaan heräteostoja,vaan tarpeeseen. (seli,seli!)


1959042.jpg
Sitten vielä viimeisenpänä,mutta ei vähäisempänä tää ihana enkeli. Sain messuilta ystävämme mukaani meille käymään ja tuon itse tekemänsä, kauniin enkelin sain tuliaisena! Kiitos,kiitos ystäväiseni! Tuo enkeli on kaunis ja olen jo sovitellut sitä ikkunaan ja voi miten kauniisti sen värit sointuu valoa vasten.