Yhä vaan ammennan jotain Etelä-Suomen reissulta. Tietenkin mulla oli käsityö mukana tai useampikin. Automatkalla mieheni ajaessa oli aikaa antaa koukkujen ja puikkojen heilua 5t suuntaansa. Kotona olin verhoa aloittanut ja reissulla tein yli puolet siitä ja niin se valmistui.

 

verhoi.jpg

Tässä se on keittiön sohvapenkillä ja vähän huonosti siinä. Se on yli 2m leveä ja korkeuttakin noin 60cm.

 

ikkunassa.jpg

Tässä juuri laitettuna makuuhuoneen ikkunassa. Kun illalla valoissa kuvasin,niin kuvat eivät tee oikeutta sille miten herkän kaunis pitsiverho se on.

 

yh%C3%A4%20ikkunaa.jpg

Tästä jo näkee vähän paremmin.Tykkään itse kovasti tästä ja siitä kun on hiukan erilainen verho. Tää virkataan kolmessa osassa. Ensin tuo aika leveä keskusta osio korkeussuuntaan päin. sitten sekä yläreuna,että alareuna erikseen leveyssuuntaan. Aika työläs,mutta lopputulokseen olen tyytyväinen.

 

molemmat.jpg

Vanhat sivuverhotkin laitettiin pitsikapan kanssa. Mielestäni pelkällä kapalla on liian alastonta. Niinkuin varmaan olette huomanneet,niin minulla pitää olla rönsyilevää ja runsasta:)

 

virkkauslehti.jpg

Mallin löysin tästä vanhasta Filethäkeln gardinen-lehdestä. Mutta tapani mukaan en tehnyt prikulleen mallin mukaan. mallissa oli keskusta ketjusilmukkaketjut paljon pidempiä nirkkoineen ja alaosasta riippui tupsujen rivi. En halunnut niitä tupsuja ja jos tosiaan just mallin mukaan oisin tehnyt,niin sehän olisi peittänyt koko ikkunan. Lankana Novitan Kotiväki Ja sitä kului 400g. Koukkuna 1,5.

Oikein kivaa loppuviikkoa  ja viikonloppuakin. 

Kiitos käynneistä,sekä mulle niin ilahduttavista kommenteista.  T.Intsu

Ps. Vallan unohdin,että Hyvää Naistenpäivää!