Niin on taas viikko menty eteenpäin kesää kohti!

Minä täällä värkkäilin vielä yhden pöllöpipon. Se on pienelle pojalle.

juuulin-normal.jpg

Tää on 1-2v kokoa. Lankoina kirjava on Limone ja yksivärinen on Viola,oikein ikivanha lanka. No niin,nyt on vauvapojallakin pöllöpipo.

 

puuvillalankaa-normal.jpg

Katsokaapas missä eilen olin! Olin neuletapaamisessa Seinäjoen Seudun Tikkuajissa. Me kokoonnutaan joka kuukauden eka torsai Kudoke lankakaupassa ja muut torstait Seinäjoen komeassa Apila-kirjastossa. Minä nautin kyllä vielä enempi kokoontua tässä lankakaupassa ihanien lankojen,herkullisten värien keskellä.

 

organza-normal.jpg

Siellä Kudokessa on esillä joitain valmiita töitä ja kaikkee muutakin kivaa rekvisiittaa. Tämä lamppu on mielenkiintoinen. Tutkin sitä ja on tehty metalliverkon päälle solmimalla ,oliko tuo kangas nyt organzaa vai mitä,kuin ryijyä solmittais. Tuli hieno lamppu. Se on luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvassa.

 

vauvan%20vaunut-normal.jpg

Aivan hurmaavat entisaikaiset vauvan vaunut.

 

singer-normal.jpg

Ihana ompelukonekin on päässyt esittelemään lankoja.

 

huopatossukat-normal.jpg

Minusta nuo vauvantossut ovat todella hienot ja lämpimät. Varsi on neulottu ei huopuvasta langasta ja sitten tossuosa huopuvasta ja käytetty pesukoneessa,tuloksena näin kivat tossut.

 

pehmolelu-normal.jpg

Tämä ihastuttava pehmokoirakin siellä kökötti. Tämän koiruusen kanssa toivottelen juuri sinulle aurinkoista viikonloppua!

Intsu