Meidän paikkakuntamme Marttoja on pyydetty tekemään säärystimiä paikallisen terv.kesk. vuodeosastolle. Siellä on vanhuksilla monilla huono verenkierto ja palelee. No näihin talkoisiin minäkin mielelläni osallistun.

 

s%C3%A4%C3%A4ret.jpg

Mulla on parit säärystimet tehtynä ja teen lisää vielä tuonnenpana,kun jostain syystä lankoja ON:) Tk.hin menevät säärystimet ei tarvi olla sellaisia,jotka menevät kurttuun,vaan suoria,että pysyvät hyvin paikallaan lämmittäen. Näissä minulla on lankana Nalle.

 

 

s%C3%A4%C3%A4rystimet.jpg

Sitten nää toiset seiskaveikasta.

 

voit.jpg

Yhtenä päivänä tein todella helppoa omenapaistosta,johon ohjeen olen napannut Elinan blogista : Vanha talo ja lavitta. Kiitos Elina ohjeesta.  Kolme keskikokoista omenaa kuuitoin pieniksi palasiksi ja laitoin ne vuoan pohjalle. Seuraavaksi sekoittelin 1dl sokeria ja 1dl vehnäjauhoja ja kaadoin omenien päälle. Sen jälkeen juustohöylällä siivutin ohuita siivuja voita paistoksen päälle. Sitten vain uuniin.

 

omppupaistos.jpg

Paistoin noin 200ast uunissa. Paistoaikaa en osaa sanoa. Paistoin summanmutikassa,kunnessa pinta saa kullanruskeaa väriä. Kun tämän sitten nauttii vaniljakastikkeen kanssa,niin aah ,vie kielen mennessään:)

Vietetään oikein mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua! Kiittäen:Intsu