Eilen saimme mieheni kanssa olla aivan ihanissa häissä. Kuluneelle kesälle onkin mahtunut paljon kaikenlaisia juhlia ja tapahtumia ilosta suruun ja kaikkea laidasta laitaan.

 

Ylistaron%20kirkko-normal.jpg

Morsiuspari vihittiin Ylistaron komeassa kirkossa. Kuva on vain sisäänkäynnin luota,eikä kirkon komeus paljoa näy,mutta hulppea ja komea kirkko on.

 

kirkonkukat-normal.jpg

Kukkaistutuksia kirkon rappusilla

 

kirkonikkuna-normal.jpg

Kirkko on hulppea ja todella kaunis myös sisältäkin.

 

saarnatuoli-normal.jpg

Saarnatuoli kauniine yksityiskohtineen.

 

morsiuspari-normal.jpg

Nuoripari astelee alttarille sanomaan tuota kohtalokasta sanaa: Tahdon. Lieneekö kukaan vielä tuossa vaiheessa tiennyt mitä kaikkea sitä tulikaan tahtoneeksi:) Se kaikki selviää sitten vasta matkan varrella.

 

p%C3%B6yt%C3%A4koristelu-normal.jpg

Hääjuhlaa vietettiin sitten oman paikkakunnan yhdellä tanssilavalla. Juhlapaikka oli koristeltu todella hienoksi. Paljon,paljon vaivaa nähty ja kakki tehty niin viimeistä piirtoa myöten hienoksi,mutta kyllä lopputulos kaikkineen oli vaivan arvoinen. Oli paljon hienosti laitettuja valoja yms. Paljon unohtui minulta kuvaamattakin.

 

morsiusp%C3%B6yt%C3%A4-normal.jpg

Morsisuparin pöytä.

 

kynttil%C3%A4nliekit-normal.jpg

Jokaisessa pöydässä oli tämmöset kynttiläasetelmat. Eikö hienosti ideoitu. Tästä voi napata ideaa omankin kodin kahvipöytään tai muulle pöydälle asetelmaksi.

 

morsiuskorut-normal.jpg

Morsiamen mekko vielä kuvattuna. Kiitos teille ystäväisemme,kun saatiin olla mukana teidän hienossa juhlassa! Ja Onnea vielä teille ja Taivaan isän Siunausta yhteiselle matkallenne!