Niin on juhannuskin ohitettu. Meillä kului aika tiviisti kotosalla. Saimme tänne venhemman tyttäremme perheineen. Hänellä on kolme lasta 7v,4v ja 3v. Vipinää riitti ja kun he ovat meillä,niin toisetkin sisarukset tulevat tietenkin heitä katsomaan ja niin huushollin täyttää iloinen puheensorina ja pienten jalkojen töminä. Tässä pyörii sitten puolitusinaa alle kouluikäistä, sitten vähän isompia lapsia. Ruoka ja kahvipöytään laitetaan monta kattausta,kun syöjiä on kerrallaan 10-15. Lapset ensin ja sitten aikuiset. On ollut antoisaa,mutta kieltämättä olen vähän väsyksissä,kun kaiken aikaa on ollut niin paljon laittamista,leipomista,siivoomista. Ensin alkukuusta paljon vieraita,sitten vauvan juhlat ja nyt sitten tää juhannuksen aikainen vipinä.

 

Eilen illalla,kun vieraat lähtivät,niin sain tehtyä valmiiksi tämän tyynyn. Innostuin sitä edellisen postauksen laukkua tehdessä,että vois taas tehdä kanavatöitäkin. Kuten otsikko kertoo,niin huvimajaan tään tein.

 

Siinä väsäämäni juhannuksena syöty mansikka-mollukkakakku:)

 

Puutarhassa kukkii taas monenlaista. Joka päivä teen siellä kierroksen,vähän samalla nypin rikkaruohoja ja nautin pihastame. Toinenkin rodo on alkanut ihanasti kukkia. Sude kerran kysyi,tuoksuuko nää. Ei ainakaan tää lajike mitä meillä on. Koetin oikein nuuskia,mutta ei tää miltään tuoksu.

Tällä viikolla vihdoin aiomme mennä mökillekkin,joten postaukset ovat varmaan nyt näin loman aikana epäsäännöllisiä. Mökillä olemme kulloinkin niin kauan kuin siltä tuntuu.

Oikein kivaa kesäkuista viimeistä viikkoa!