Kiitos taas teille kommenteista:)

Minä olen neulonut tai voiko sitä neulomiseksi sanoa,onko se askartelua,kun otin käteeni frillahuivilangan.

 

soooohvalla-normal.jpg

Neuloin,oisko mulla ollut 26 silmukkaa puikoilla,niin ensin pitkän suorakaiteen muotisen palan. Kun se näytti sopivalta sisustyynyn ympäri,niin omepelin puuvillalangalla molemmin puolin sivut kiinni. Se,jos mikä olikin odotettua hankalampaa. Sitten vaan pujotin tyynyn sisälle ja ompelin pään kiinni.

 

dyyny-normal.jpg

Tässä kuvassa tuo frillalanka on oikeamman värinen,niinkuin se luonnossa on. Kuvasta ei paljon näy,mutta siinä on reunassa Intsumaiseen tyyliin kimalle:)

 

saviruukut-normal.jpg

Tään kuvan nappasin täältä Wanhan Paukun kulttuurimiljöö-alueelta. Siellä on vanhan patruunatehtaan rakennuksia,joissa on musiikkiopisto,kansalaisopisto,aika suuri kirjasto,aikuiskoulutusta,Ison Prässin kahvila/lounaspaikka,kauppoja,elokuvateatteri,ampumarata,hammaslääkäreitä,pajakirkko,Pyhälahden valokuvamuseo ja mitä lieneekään,unohdinko jonkun. Niin ja vieressä taidemuseo. Tuolla Wanhassa Paukussa juuri,käyn yhden pienen prinsessani kanssa muskarissa. Piha-alueella on monia isoja kukkaistutuksiakin. Näissäkin isoissa ruukuissa kukat kukkivat yhä täydessä loistossaan.

Tuolla ylhäällä vasemmassa laidassa näkyy vähän metalliportaita ja joka kerta,kun ohi mennään,niin tää pikkulikkani muistaa sanoa,että mummin ei vaan saa mennä niitä kiipeämään,kun sieltä tippuis:):)

 

paukupiha-normal.jpg

Tässä vielä yhdestä asetelmansa,johon kyllä syksy on jo lyönyt leimansa.

Nautitaan viikonlopusta! T:Intsu