Viikonloppu on kulunut nopeasti. On ollut vilskettä ja hulinaa. Ekaksi lauantaina aamulla mies kuskasi mut Kauhavalle Lankavan kässäklubiin. Haki puolen päivän jälkeen kotiin,syötiin ja katseltiin tv.stä miesten pesisottelujen loppuottelut,jossa Vimpeli sai pronssin ja Sotkamo kultaa. Sitten vielä illaksi mentiin kylään.

Eilen sitten meillä oli rakkaita vieraita Savosta. Valmiiksi asti olen tikutellut vain yhdet naisten sukat.

 

annikalle.jpg

Tämmöset seiskaveikasta,oisko kokoa 38. Varressa on yksinkertainen pitsimalli. Siinä koko ajan vaan toistetaan kahta kerrosta. 1. kerros,1 nurin,1 oikein, langankierto ,ylivetokavennus( nostetaan 1 silm neulomatta ja neulotaan 2 oik yhteen ja nostetaan neulomatta jääny silmukka niitten yli) ,langankierto,1 oik. Tätä mallikertaa toistetaan koko kierros. 2.kerros neulotaan nurjat nurin ja oikeat oikein.

Sitten kuljetan teitä vähän Lankavassa,heidän hienossa uudessa myymälässä. Se on niin valoisa ja avara ja lankoja On ja matonkuteita ja poppanakuteita ja loimilankoja ja makrameekeriä ja kaikenlaisia käsityötarvikkeita ja ties mitä!!

Ensin lankoja.

lankoi.jpg

Sukkalnkoja

 

k%C3%A4sinv%C3%A4rj%C3%A4tyt.jpg

Ihania käsinvärjättyjä

 

angoraa.jpg

Angoraisia tai mohairia

 

viking.jpg

Tässä muistaakseni Viking troja.

 

Muovilanka.jpg

Muovilankaa. Oispa kiva virkata noista mattoja! Nuo langat ja paljon ,paljon muuta. Sitä paitsi enhän mä kuvannut kuin vähän alkupuolelta kauppaa!!

 

afrikaknkukalaukut.jpg

Siellä on vaikka kuinka paljon esillä malliksi monenlaisia tötitä heidän langoista tehtyjä.

 

pehmopeitot.jpg

Nämä peitot ovat niin,niin pehmeitä. Mä en nyt muista tuon langan nimeä,oisko ollut funky,en ole aivan varma. Tuota voi neuloa sormillakin ja vauvanpeitto tuosta tulisi aivan ihana.

 

lankavasukka.jpg

Sukkia

 

huivit.jpg

ja huiveja

 

Norjalaispaitoja.jpg

Entäs nämä sitten,niin upeita neuleita. En mä näitä valmiitakaan töitä jaksanut kuvata kuin pienen osan. Eikö teidänkin alkanut tehdä mieli Lankavaan!?

 

Lankaostos.jpg

Mun ostokset. Minähän en koskaan osta lankoja jemmaan,jos on alennuksissa tms. Vaan mitä mä ostan,niin mulla on kaikille päässäni valmis suunnitelma mitä tarvin ja mitä aion tehdä. Tossa on muutamia keriä Janne-lankaa,pari kerää Lykkeä ja sitten Esiton virkkauslankaa.

 

koikku.jpg

Sitten lopuksi kuva tästä meidän yhdestä eilisestä vieraasta. Oliko hän nyt 7 viikkoa ja nimeltään Unto. Meidän neljännen polven karvainen "lapsenlapsenlapsi". Unto on vielä vauva,mutta niin rauhallinen ja kiva kaveri.

Kaunista syyskuun loppua ja kiitos! T.Intsu