Minä täällä yskin keuhkoni pihalle. Itse flunssa on ohi,mutta tää yskä vaan yltyy. Katsotaan pitääkö tosiaan tästä lääkäriin lähteä. Millään ei jaksais yrittää aikaa. Toinen jalkakin on kantapäästä hirmu kipee,siihen on tullut luupiikki ja tohtori siihenkin jonkun tulehduskipulääkekuurin kirjoittais. Mä olen niin raihnainen,että mulla on aina jotain.

Vihreät sukat tikkusin

 

armeijasukka-normal.jpg

Nää on niin,niin perusjutut kuin vain olla ja voi. Ei mitään ylimääräistä kuviointia. Tylsistyttävät neuloakin. Halusin tehdä mummin pienelle mussukalle,joka on armeijassa. Armeijan vihreät seiskaveikasta. Tään mummin pienen mussukan jalan koko on 45. Ai,kuinka niin ei ole muka pieni:D On hän aina mummille mummin pieni kulta:)

 

vanhapoika-normal.jpg

Toiset näin syksylläkin sisustaa kotia ja laittaa kaikkia kaunista esille. Mutta mitä tekee Intsu,ostaa itselleen vahapoikakaktuksen:D Itseasiassa mehitähtiä mä etsin,mutta ei löytynyt,niin vain sitten, kuinka ollakkaan,tuollainen vahapoika lähti kanssani meille:) Ja minä vielä tykkään siitä kovasti:)

 

julliina-normal.jpg

Lopuksi vielä jotain nättiä. Tätä roseella tehtyä liinaa kuvasin Kaarakassa aivan vaan itselleni muistiin. Liinasta ei ole kuvassa aivan puoliakaan ja se oli livenä vielä kauniimpi. Tykästyin tuohon.Olisi kaunis joululiinana. Tai sitten vois tehdä keittiön pitkälle pöydälle kaitaliinan aivan eri väreissä.

Eipä muutakuin Hyvää Pyhäinpäivää juuri sinulle lukijani! T.Tintsu