Olo on helpottunut,kun olen saanut taas yhden suuren työn tehtyä valmiiksi! Nimittäin sen kasaamani palapeiton,josta jo kerran kuvaa täällä olen pikkuisen vilauttanut. Mutta nyt kokonaisuudessaan
1358809.jpg
Siinä se on sängyn päälle laitettu kuvaamista varten. Mun taidoilla hankala kuvattava,kun on aika iso. Kokoa on leveyssuunnassa 1m30cm ja pituus 1m85cm,joten torkkupeitoksi aika suuri.
1358811.jpg
Niinkuin olen kertonutkin,niin seurakuntamme käsityöpiirissä itseasiassa porukalla sitä teimme aluksi. Siten,että yksi ja toinen virkkasi jämälangoista paloja,minä myös. Joka ikinen kerros on eri värillä ja kun paloja oli tarpeeksi,niin minä virkkasin joka palaan peessi värisen reunuksen ja yhdistin virkkaamalla palat. Se oli tosi haastavaa,kun langat oli eri paksuisiakin ja käsialat pikkuisen erilaisia,joten paloista tuli eri kokoisiakin. Mielestäni tuo yhdistäminen onnistui suht koht hyvin. Kyllä mä palojen yhdenmukaiseksi muokkaamisessa silitysrautaakin käytin. Lankojen päättelyäkin oli ihan reippaan puoloisesti! Lopuksi virkkasin viininpunaisella seiskaveikka langalla peiton ympäri kaksi kerrosta kiinteitä silmukoita.
1358810.jpg Huomenna tään ylpeänä vien käsityöpiiriin. He eivät ole nähneet tätä valmiina ja eivät he taida blogejakaan käydä kurkkimassa. Toivottavasti kelpaa. Mulle itselle ois kelvannut. Olisi kiva torkkupeitto esim mökille. Tää menee arpapalkinnoksi lähetystyön hyväksi myytäviin arpoihin. Kyllä minä itsekin muutaman arvan ostan. Nähtäväksi jää ketä arpaonni suosii:)