Olen monissa blogeissa nähnyt tiikerintassu-sukkia,joten olihan minunkin kokeiltava.

tiikerisukka.jpg

Tälläiset  "tassut"  näistä tuli. Lapsen kokoa,oisko 34 tai jotain sinnepäin. Lankana seiskaveikan Viidakko.

 

tiikerilapaset.jpg

Kun lankaa jäi,niin innostuin ja tein vielä tassu-lapasetkin. Nää sopii pienemmälle lapselle,kuin nuo sukat.

 

neulottu%20liina.jpg

Lauantaina oli Lankavan Käsityöklubi. Siellä aina näkee uutta ja uutta loputtomiin. Voi kuulkaa miten upean ja suuren neuleliinan oli yksi klubilainen tehnyt. Se on niin suuri ja kaunis,ettei sitä olisi saanut kokonaan kuvattua. Ois pitänyt olla sopiva soikea pöytä,mutta siellä ei ollut. Tuosta mallikuvasta näkee ja saa aavistuksen miten upea se on. Kotiväki-langasta sanoi neloneensa ja se todella siististi tehty.

 

kissasukka.jpg

Toinen klubilainen oli neulonut kissa-sukat. Kertoi,että viikset vielä puuttuu. Tuo kissa on sukan edessä,mutta käänsin sitä sivulle,että saan paremmin kuvattua.

 

kissanpylly.jpg

Tässä kissa takaapäin. Minusta hauska tuo kissan pylly:)

 

vaavin%20asu.jpg

Lankavassa on aina mallineuleita,useimmiten tehtynä joistain uusista langoista. Näitä kakkia löytyy heidän nettisivuilta ohjeineen.

 

paita.jpg

Kiva paitakin.

 

tiikerilangat.jpg

Tälläinenkin uutuuslanka oli nyt. Se on paksu ja niin,niin pehmoinen. Mä hurahdin siihen täysin ja oikeanpuolimmaista väriä lähti joku kerä mukaani:)

 

sokerimassasyd%C3%A4n.jpg

Lopuksi sitten tarjoan teille kakkua:) Meillä on minun torstaisessa harrasteryhmässä kahvitus. Kahvit ja kertakäyttöastiat siellä on ja aina joku lupautuu tuomaan pienimuotoisen tarjottavan. Tälläkertaa minä tarjouduin. Tuo on vaniljarahka-marjahyydyke. Tein sen näin. Irtokakkupohjan vuuan pohjalle leivon ensin ohuen sokerikakkupohjan. Sitten 4dl kermaa vaahdoksi. Vaahtoon lisätään 2prk maustettua vaniljarahkaa,sekä reipas puoli litraa kokonaisia mansikoita ja laitoin 2dl myös mustia viinimarjoja. Sekoitin hyvin ja makeutin nestemäisellä makeutusaineella. Lopuksi lisäsin 7 liivatelehteä,jotka oli liotettu ensin kylmässä vedessä ja sitten sulatettu pienessä tilkassa kiehuvaa vettä. Mä ensin tapaan liivateseosta puukapustalla sekoitella ja hieman jäähdyttää ja sitten lisään norona seokseen koko ajan sekoittaen. Kaadan seoksen irtopohjavuokaan,jossa mulla on kansikin ja laitoin yöksi jääkaappiin. Vähän ennenkuin lähdin viemään tarjolle, niin kaulin sokerimassaa ja otin piparimuotilla sydämiä ja toisella muotilla perhosia. Kakku meni miltei kaikki siellä ja kehuivat sitä kilpaa ja sanoivat,että se vie kilelen mennessään:)

Makoisaa viikkoa teillekin! Kiitos käynnistä ja kommenteista! T. Intsu