Sydämellinen kiitos kaikille 45-vuotis hääpäiväonnnitteluista! Lupasin vielä tämän postauksen matkasta. Viimeksi jäimme Lappeenrantaan. Haluttiin sieltä Mikeliin,mutta Mikkelistä ei saanut majapaikkaa mistään,koska asuntomessujen takia kaikki oli varattuja. Nettiä selaamalla summan mutikassa varattiin yö Anttolanhovista ja ajateltiin,että sama se missä yhden yön nukkuu. Lappeenrannasta siis suuntasimme Anttolaan. Meidän navigaattori ohjasi meitä kaikenmaailman metsäisiä hietateitä ja alkoi epäilyttää,että mikähän pahainen mökki meitä odottaa. No ei pahemmin olisi voinut erehtyä,sillä aikansa ajeltuamme saavuimme todella hyvään ja ihanaan lomakeskukseen Anttolanhoviin. Paikka oli kertakaikkiaan upea.

 

Anttolanhovi.jpg

Lämpimästi voin suositella teille muillekkin.

 

saimaan%20ranta.jpg

Lomakeskus oli hyvällä paikkaa Saimaan rannalla ja ulkoilumaastot olivat mahtavia. Joka päivälle olisi ollut kaikenlaista harrastusohjelmaa.

 

riippukukka.jpg

Käytävien varrella oli ihania kukka-astelmia.

 

sein%C3%A4koriste.jpg

p%C3%B6yt%C3%A4koriste.jpg

Seinillä ja pöydillä käsin tehtyjä koristeita. Huomisin oli tarkoitus lähteä sinne Mikkeliin,johon tuolta on vain 20km. Olin ajatellut haluavani Mikkelissä Kenkäveroon. Aivan vahingossa ja sattumoisin satuin lukemaan Anttolanhovin oleskelutiloissa Savon Sanomia ja silmiini osui ilmoitus,että Mikkelissä Jurassis rockin takia on Kenkäveroon tiet suljettu ja sinne on erikseen satamasta ilmainen kuljetus. Ilman tuota näkemääni lehti-ilmoitusta ei olisi mitenkään osattu.

 

kenk%C3%A4vero.jpg

Siinä onkin jo Kenkäveron kukka-asetelmia. Näitä oli edustalla monia.

 

sis%C3%A4tilaa.jpg

Tää kuva on päärakennuksen eteisestä.

erikoinen.jpg

Sisällä ruokailuhuoneissa oli tuollaisia erikoisia lamppuja. Toinen ruokailupaikka oli ihan rannassa oleva rantaravintola.

 

kenki%C3%A4.jpg

Tottahan toki Kenkäverossa on kenkiä:)

 

sammalkivi.jpg

puutarhaaa.jpg

ddaaliat.jpg

Kenkäveron puutarha on myös upea. Tuossa pikkuisen sitä kukkaloistoa.

 

kukko.jpg

kani.jpg

lammas.jpglampaaat.jpg

Eläimet katseltiin tietysti myös. Kukko siellä kiekui,vaikka kello alkoi olla yli puolenpäivän.  Kaneja oli kopissa kaksi,mutta toinen luppakorva oli arka ja kun tulimme kopin viereen,niin hautasi itsensä heinien alle piiloon. Minä tietysti silittelin lampaita,mutta minulla ei taida tuo eläinten anatomia oikein olla hallussa. Lammas oli pullea ja mä juttelin sille onko sinulla poikasia,pikku kilejä massussa. Ei tainnut olla,sillä kun se siitä kääntyi ja lähti menemään,niin sillä roikkui pallit.....:D

 

taloja.jpg

Tämmösiä mökkejä/taloja siellä oli ja niissä kaikkeja näyttelyjä ja käsityötavaroja ostettavaksi. Tässä talossa oli muistakseni leipomomyymälä.

 

vanhoja.jpg

isosukka.jpg

En nyt muista mikä vanha mökki tää oli.

 

el%C3%A4myspuoti.jpg

teline.jpghimmel.jpg

 

Mikkelin%20satama.jpg

Lopuksi vielä Mikkelin satamaa.

Vähän kierismme Mikkelin kaupungissa ja sieltä ajelimme Jyväskylän kautta kotiin. Välillä ainoastaan Hirvaskankaalla pysähdyimme syömään.

Kiitos kun jaksoitte näiden kuvien myötä kulkea meidän reissussa mukana.

T.Intsu