Intsu on puuhaillut yhtä ja toista,mutta käsitöissä ei ole juuri nyt mitään valmista. Koko ajan on ohjelmaa,lastenhoitoa,siivoamista ,keittämistä,yrityksen paperiasioita,harrastemenoja,varsinkin toinen verenkiertohäiriöinen jalka on tosi kipee,astman kanssakin on olemista,edes pienet päikkärit yritän joka päivä ottaa ( aina ei ehdi) ja hyppään sinne ja tänne.

 

keskenkanava-normal.jpg

Mua kovasti innostais vain pistellä tätä suurta kanavatyötä,joka on vasta aluillaan. Tää voi kestää vaikka vuoden ennenkuin on valmiina tauluna,kun ehdin sitä vain vähän tehdä. Pääasialliset käsityöt ovat lasten asusteita talven varalle ja välipaloina ja vaihteeksi jotain muuta pientä kässyä. Koko ajan on pää täynnä ideoita,eikä ehdi toteuttaa kuin pienen osan.

 

lasilyhty-normal.jpg

Eilen hurahti muutama iloinen tunti Kaarakassa. Siellä on esillä aina hienoja valmiitakin töitä,että joka kertahan siellä sais kamera olla mukana. Tuossa kuvassakin on minusta niin kaunis lasimosaiikista tehty lyhty.Vieressä huovutettu sammakko lumpeen lehdellä. Oi kuinka Kaarakassa oli mukavaa. Innolla tehtiin uusia juttuja ja meidän ryhmän ihmiset ovat aivan ihania alkaen ohjaajastamme Ullasta!

 

Koukkupalmikot-normal.jpg

Nämä koukutut palmikkolapaset on myös Kaarakassa.

 

maanpeiteruusut-normal.jpg

Taas pihan kukkasia kuvailin. On ihanaa,kun vielä saa ulkona nauttia puutarhasta ja kauniit ja lämpimät säätkin ovat olleet,vaikka syksyn tuntua onkin ilmassa. Nää ruusut ovat etualan penkissä ja ovat maanpeiteruusuja.

 

neilukka-normal.jpg

Neilikatkin yhä jaksavat kukkia.

 

syyskukka-normal.jpg

Jonkun aikaa sitten ostin tään syyskrysanteemin,joka oli silloin aivan täynnä nuppuja. Nyt on alkanut nuppujaan availla ja pian se on täydessä loistossaan.